Ana SayfaDizilerVuslat 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz'in Hayatı Tehlikede!

İlgili Postlar

Vuslat 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz’in Hayatı Tehlikede!

TRT 1 ekranlarının en favori dizisi Vuslat 30. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, Fırat’ın ölümüne neden olan kişinin Salih olduğunu öğrendikten sonra onun karşısına çıkar ve ona tekrar tanışmanın vakti geldiğini söyler. Salih ise kendilerinin onu çok evvelinden tanıdıklarını söyler. Feride, Hasibe’nin sakladığı paraları bulur ve o paraları Nehir’in ona verdiğini öğrenir. Nehir, Feride’ye o paraları ondan kurtulmak için verdiğini söyler. Faik ise kızına Tahsin’in oğullarıyla yolu kesişirse ona babalık hakkını helal etmeyeceğini söyler. Aziz, Salih’e kimsenin onun iradesini yok sayamayacağını, orada bir oyun oynuyorlarsa o oyunda kendisininde olduğunu söyler. Ortadan kaybolan Aziz’in hayatı tehlikede.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz’in Hayatı Tehlikede!

Vuslat 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz ortadan kaybolur ve herkes onu aramaya başlar. Fırat, Aziz’in nerede olduğunu Salih babaya sormalarını söyler. Aziz’in kafasına bir silah dayanır. Onu öldürmek isteyen kişi kim?

İşte Vuslat 30. bölüm 2. fragmanı…

VUSLAT 29. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, dedesinden kalan eski evi bulur ve içeriye girer. Aradıkları taş plağı bulur ancak evde duyduğu seslerden korkup çıkıp gider. Aziz, kendilerinden saklanan sırların peşini bırakmaz ve araştırmaya devam eder. Ancak, her bulduğu sırrın sonunda Salih’in olmasından rahatsız olup onu araştırmaya başlar. Onun hakkında sadece bir zamanlar ünlü bir beyin cerrahı olduğunu öğrenir. Kerem, annesini dedesinden korumak için evde gizlemeye devam eder.

Aziz, Zehra hanımın yanına gidip ondan geçmişle ilgili bildiklerini öğrenmek ister. Zehra, Feride’nin dedesinden kalan evde Faik’le Süheyla’nın bir zamanlar çok mutlu bir hayat sürdüklerini, ancak Süheyla’ya aşık olan güçlü bir kişinin olduğunu, o adamın onları ölümle tehdit ettiğini anlatır. Faik’in, Süheyla’nın güvenliği için onu başka bir yere gönderdiğini ama o adamın mahalleyi bastığını anlatır.

Hasibe’nin anneannesine kötü davrandığını gören Kerem onu eve getirmeyi düşünür. Kendisinden önce Tahsin’in Kerem’e anneannesini köşke getirebileceğini söylemesiyle çok mutlu olur. Faik, Hasibe’nin dükkanı Tahsin’e sattığını öğrenir. Tahsin, Aziz’le birlikte Fırat’ın küçükken çekilen videosunu izler. Aziz’e babası Fırat’ın ölümüne neden olanın o olmadığını onu ameliyat edip kurtaracağım söyleyen doktorun neden olduğunu söyler. O doktorunda Salih olduğunu söyler.

Vuslat 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Bundan Böyle Bu Oyunda Ben De Varım’ !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler