Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin Amacına Ulaşıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin Amacına Ulaşıyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisi merakla beklenen 23. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Düğün günü Suna, Nejat’a bir not bırakıp gidiyor. Saniye, Suna’da başka bir şey olduğunu anlıyor. Suna, Aylin’in Kayra üzerinden kendisini tehdit ettiğin anlatıyor. Suna ile Saniye, anneleriyle barışıp kucaklaşıyorlar. Kayra, Suna’yı görmek için onun yanına gittiğinde ona, onun annesi olmadığını söylüyor. Bu duruma üzülen Kayra, Aylin’e sarılıp ona anne diyor. Aylin amacına ulaşıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Aylin Amacına Ulaşıyor!

Serkan, Burcu, Saniye ve Rafet bir araya gelip, Nejat ile Suna’yı barıştırmak için bir plan yapıyor. Rafet’in yeni kiraladığı kafeye ikiliyi kilitleyip onlara videolar gönderip, ikilinin birbirlerine nasıl aşık olduklarını hatırlatmaya çalışıyorlar. Ama Suna, Kayra’nın babasından ayrılmaması için Nejat’a kesin dille bittiğini söylüyor. Aylin, şirketin hisselerini alıyor. Nejat, yeni ortağının kim olduğunu merak edip araştırıyor ama onun hakkında bir ip ucu bulamıyor.

BENİM TATLI YALANIM 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şevket, Pervin’in yanında kalmaya devam ediyor. Kahveyi ise Rafet’e bırakıyor. Saniye ile Suna’da artık yeni bir iş yapmak için çareler düşünürken Rafet, onlara çok güzel bir kiralık kafe bulduğunun müjdesini veriyor. Aylin, Kayra’yı Nejat’ın yanına götürüp, onun babasının yanında kalmasının en doğrusu olacağını söylüyor. Nejat, Aylin’in bu davranışı karşısında mutluluktan havalara uçuyor.

Hayri ise Aylin’e karşı temkinli davranıyor. Yıllar önce onları bırakıp gittikten sonra onların hayatını mahvettiğini, şimdi gelip yine onların hayatını mahvettiğini yüzüne söylüyor. Serkan ise Hande’e yakın davranıp onun nelerin peşinde olmaya çalışıyor. Suna, Nejat’a kesin bir dille bittiğini söyledikten sonra Kayra, onu görmeye geliyor. Kayra, Suna anne deyince ona sert çıkarak onun annesi olmadığını, onun annesinin olduğunu söylüyor. Kayra ağlayarak babasına kendisini eve götürmesini istiyor.

Aylin eve gidip Kayra’yı sakinleştirmeye çalışıyor. Kayra Aylin’e gitmemesini bu gece yanında kalmasını istiyor ve ona ‘Anne’ diyor. Aylin, böylelikle Suna’ya Nejat’ın arasını açmayı başarıp Kayra’ya annesi olduğunu kabullendirmeyi başarıyor. Nejat, tüm bunların Aylin’in bir oyunu olduğunu anlayacak mı?

Benim Tatlı Yalanım 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nejat Seçim Yapmak Zorunda Mı Kalacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler