Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kaçıyor Kuzey...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kaçıyor Kuzey Kovalıyor!

Show Tv ekranlarının büyük beğeniyle izlenen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kuzey Yıldız’ı kaçırır ve deniz kıyısında bir kulübeye götürüyor. Orada Yıldız’a elleriyle yemekler yapıp yediriyor. Ama Yıldız, Kuzey boşanmadan onunla tekrar sevgili olmayı kabul etmiyor. Yıldız, Kuzey’in onu bulamayacağı kışlık eve gidiyor. Bu arada Mine ile Feride ajan olarak annelerinin yanında kalmaya başlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kuzey, Yıldız’ın kaldığı evi buluyor. Yıldız kaçıyor Kuzey kovalıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız Kaçıyor Kuzey Kovalıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, Sefer’den Yıldız’ın kaldığı evi öğreniyor ve onun evinin karşısına taşınıyor. Bunu öğrenen Yıldız, ondan hesap sormaya gidiyor. Hastalanma numarası yapan Kuzey, Yıldız’la tekrar sevgili olmak istiyor ama o kabul etmiyor. Ateşi çıkan Kuzey, Yıldız’dan ateşini söndürmesini söylediğinde hem tokat yiyor. Hemde havuzu boyluyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, gözlerini açtığında gül yapraklarıyla dolu bir otel odasında kendisini buluyor. Ömer, Feride’nin önünde diz çöküp af diliyor ve ona evlenme teklifi ediyor. O sırada Ömer’in babası geliyor ve Feride’yi aşağılıyor. Feride, üzülerek otelden gideceği sırada Ömer’in nişanlandığı kızla karşılaşıyor. Kızla oturup konuştuktan sonra onun da bu nişanlılığı istemediğini ailelerin zoruyla nişanlandırıldıklarını öğreniyor.

Mine, Osman’la birlikte Feride’yi otelden alıp eve götürüyor. Pembe doktor Cihan’ı bayıltıp vinçle kaçırıyor. Cihan, uyandığında polisi arayıp kaçırıldığını söylüyor ancak Pembe, onun bu söylediğine kimsenin inanmayacağını söylüyor. Yıldız, Kuzey’le kaçırıldığı yerde çok güzel bir gün geçiriyor. Ama Kuzey boşanmadan onunla sevgili olmamaya kararlıdır. Geri döndüğünde kimsenin bilmediği kışlıklarına taşınıyor. Sefer, Yıldız’ın yerini Kuzey’e söylüyor.

Şule, Kuzey’le konuşup ondan boşanmayacağını söylüyor. Feride ile Mine, valizlerini toplayıp babalarının kendilerine kötü davrandığını söyleyip annelerinin yanına gidiyor. Gökçe ise onların söylediklerine pek inanmıyor. Kuzey, Gökçe’nin Yıldız’la tekrar konuşmasından çok korkuyor. Bu sefer onun yüzüne bakmayacağını biliyor. Korktuğu gibi de oluyor. Gökçe Yıldız’ın evini bulup karşısına çıkıyor.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Yelkenleri Suya İndiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler