Ana SayfaDizilerHekimoğlu Dizisinin Tanıtımları Büyük Heyecan Yarattı! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Hekimoğlu Dizisinin Tanıtımları Büyük Heyecan Yarattı! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

İlk iki fragmanı yayınlanan ve kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Hekimoğlu yakında ekranlara gelecek. Dizinin yapımcılığını Red Arrow Studios şirketi Karga Seven Pictures üstleniyor. Hekimoğlu’nun senaryo uyarlamasını Banu Kiremitçi Bozkurt’un yapıyor ve yönetmen koltuğunda ise Hülya Geçer oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Timuçin Esen’in yanı sıra, Okan Yalabık, Ebru ÖzkanKaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi ünlü oyuncularda yer alıyor. Hekimoğlu dizisinin tanıtımları şimdiden büyük heyecan yarattı.

 

Timuçin Esen Kimdir?

Hekimoğlu Dizisinin Tanıtımları Büyük Heyecan Yarattı!

Hekimoğlu dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı tüm ülkelerde 8 sezon boyunca reyting rekorları kıran ve büyük bir izleyici kitlesi yaratan House M.D. dizisi Hekimoğlu ismiyle yakında kanal D ekranlarında başlayacak. Dizinin ilk iki fragmanı sosyal medyada büyük merak uyandırmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanacak dizinin hangi gün yayınlanacağı ise merak ediliyor.

İşte Hekimoğlu 1. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/mnmMAh-rseY

Hekimoğlu Ne Zaman Başlayacak?

ABD ve bir çok ülkede reyting rekorları kıran dizinin Türkiye uyarlaması Hekimoğlu’nun izleyicilerden büyük ilgi görmesi bekleniyor. İlk iki tanıtımı yayınlanan dizi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yayın günü ve tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak tahminlere göre önümüzdeki ayın başlarında yayınlanması bekleniyor.

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN KONUSU!

Dizide Timuçin Esen, Ateş Hekimoğlu karakterini canlandırıyor. Ateş Hekimoğlu, enfeksiyon hastalıklara ve nefroloji konusunda ünlenmiş başarılı bir doktordur. Zekasıyla herkesi kendisine hayran bırakan Dr Ateş, asosyal, ukala , kendini beğenmiş ve huysuz bir kişidir. Otoriterlerden hoşlanmayan Ateş Hekimoğlu, en ümitsiz hastaları bile zekasıyla iyileştirmeyi başarır.

Ateş Hekimoğlu, kendisini aşırı derecede beğenmesi,ukala tavırlarıyla insanları pek önemsememesi ve boş vermişlik gibi özelliklerine sahip olmasına rağmen başarılı bir doktordur. Hiç kimsenin tanı koyamadığı hastalara bile tanı koyarak onların hayatlarını kurtarır. Ancak ekibinde çalışanların psikolojilerini de sürekli bozmaktadır. Hastanenin yöneticisi onu sürekli gözlem altında tutar ve ondan asla vazgeçmeye niyeti yoktur. Çünkü en zor durumlarda bile hastaları kurtaran hep o olur. Ama Hekimoğlu yüzünden hastane de sık sık davalık olmaktadır.

Hekimoğlu Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Hekimoğlu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler