Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azer Yamaç Kapışmasında İkinci...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azer Yamaç Kapışmasında İkinci Yarı Başlıyor!

Show Tv’nin efsane dizisi Çukur  3. sezon 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aliço, İdris amcasını görmeye gidiyor ancak Selim’in elindeki toprağı göstermesiyle onun öldüğünü anlıyor. Vartolu, babasını öldürenin sadece genç bir adam olduğunu öğreniyor ve onun kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Yaralı ve kendinde olmayan Yamaç’ın yanında olan Efsun ona, onun başına gelmiş en acayip şey olduğunu söylüyor. Azer Yamaç kapışmasında ikinci yarı başlıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Azer Yamaç Kapışmasında İkinci Yarı Başlıyor!

Çukur 3. sezon 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yamaç, kendisini kurtaranın kim olduğunu araştırmaya başlıyor. Efsun, kucağına yatırdığı Yamaç’ın saçlarını okşarken babaannesi onları görüyor. Öte yandan Nehir, Yamaç’ı görmek için Çukur’a geliyor. Yamaç’ın ikinci yarının yeni başladığını söylemesiyle, Azer’le arasındaki kapışmanın devam edeceği belli oluyor.

İşte Çukur 3. sezon 10. bölüm 2. fragmanı…

 

ÇUKUR 3. SEZON 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç, Nehir’in süpriz hamlesine tepki vermeyerek onu hayal kırıklığına uğratır. Azer, annesini almak için Koçovalıların evine gider. Fadik, Azer’e Sultan hanımın elini öpmesini işaret eder. Azer, Sultan’ın elini öpmek için eğiliyor ancak o elini vermiyor ve onu buyur eder. Sultan, onlara İdris’in mahalleyi evsizler ve yoksullar için kurduğunu anlatır. Daha sonra Azer, annesini alıp oradan ayrılır.

Celasun, babasının intikamını almak için Yamaç’ı takip eder. Sonunda Yücel’i bulur ancak onun o perişan halini gördükten sonra hiçbir şey yapmadan oradan ayrılır. Vartolu ise cezaevi müdürünü Ziya’nın adamlarından korumak ve ona ulaşmak için Celasun’la Meke’nin yardımını alır. Vartolu, Ziya’yı köşeye sıkıştırıyor ancak o İdris’i kendisinin öldürmediğini söyler. Duydukları karşısında Vartolu şok olur.

Damla, Seval’den Cumali’nin hala pavyona gittiğini öğrenir. Sinirini Sultan hanıma belli etmeyen Damla, pavyona dalar. Sinirle oraya giden Damla büyük bir süprizle karşılaşır. Damla’nın doğum gününü unutmayan Cumali ona böyle bir süpriz hazırlamıştır. Yamaç, tek tek dövüşmek için Azer’e konum atar. İkili dövüşmeye başlar. Heyecanın yükseldiği sahnenin sonunda Yamaç, kızgın demirle Azer’in göğsünü dağlar ve öldürücü hamleyi yapmaya hazırlanır.

Çukur 3. Sezon 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yücel’in Dönmesi Tüm Dengeleri Bozacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler