Ana SayfaDizilerÇocuk 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! 'Ben Seni Hep Seveceğim Ama Affetmeyeceğim'!

İlgili Postlar

Çocuk 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Ben Seni Hep Seveceğim Ama Affetmeyeceğim’!

Salı günlerinin vazgeçilmez dizilerinden Çocuk 11. yeni bölümüyle 26 Kasım akşamı Star Tv’de ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali Kemal, Hasan’ın Burak’ı fidyecilerin elinden kurtardığından habersiz onu görünce çocuğunu kaçırdığını zannedip silahını ateşler. Hasan’ı yaralı bir şekilde bırakan Ali Kemal çocuğunu alıp gider. Akça’nın çocuğunu kendisinden sakladığını hazmedemeyen Hasan, onun yaptığının annesinin kendisine yaptığıyla bir farkı olmadığını söyleyip, ‘Ben seni hep seveceğim ama affetmeyeceğim’ diyor.

Salı Dizileri 2019

‘Ben Seni Hep Seveceğim Ama Affetmeyeceğim’!

Çocuk 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akça, Hasan’a kendisini affetmesi için yalvarıyor. Ama Hasan, onun yıllarca çocuğunu kendisinden gizleyip evlatlık vermesini affedemiyor. Onun bu yaptığının annesinin kendisine yaptığıyla bir farkının olmadığını, onu hep seveceğini ama asla affetmeyeceğini söylüyor.

İşte Çocuk 11. bölüm 2. fragmanı….

ÇOCUK 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Hasan, beş yıl boyunca çocuğunun kendisinden saklandığını öğrendikten sonra Akça’yı affetmez. Köşke giden Hasan, Ali Kemal’e silah çekip oğlunu ister. Efe, o sırada gelir ve Hasan’ın bacaklarına sarılıp babasına bir şey yapmamasını söyler. Hasan, eve gidip öfkesinden tüm evi birbirine katar. Asiye, Efe’yi alıp Hasan’a götürür. Hasan, masanın üzerinde bir pasta görüp söylenirken Akça’nın elinde Efe’yi görür. Hasan, elleriyle Efe’ye pasta yedirir ve ona kötü biri olmadığını söyler.

Ali Kemal, evdekileri Efe’yi yurt dışına gönderdiğini söyler. Bunu duyan Şule Hasan’a durumu anlatır ve Efe’yi alabilmesi için birlikte hareket etmeyi teklif eder. Hasan, çocuğunu görmek için köşke gider ama onun okulda olduğu söylenir. O sırada Şule yukarı çıkar ve Burak’ı kaçırır. Hasan, bebeği yeni dükkanına götürür. Ali Kemal, Hasan’ı arayıp ona Efe’yi getireceğini onunda Burak’ı vermesini söyler. Bu konuşmaları polislere de dinletir.

Ali Kemal’le polislerle beklediği yerde Hasan’ın gelmediğini görünce Akça’dan kendisini Hasan’ın yanına götürmesini ister. Hasan’ın dükkanının önüne gittiklerinde onun telaşlı bir şekilde arabaya binip gittiğini görürler. Ali Kemal, Hasan’ı takip eder. Zeynep’in alacaklıları onu Burak’la birlikte yakalayıp alıp götürürler ve çocuğun karşılığında 300 bin dolar fidye isterler. Hasan, arkadaşlarıyla adamları kıskıvrak yakalayıp Burak’ı onların elinden kurtarır. Çocuğu arabaya bindirip götürürken Ali Kemal, Hasan’ı görür ve ona silah çeker.

Çocuk 11. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Kemal Hasan’ı Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler