Ana SayfaDizilerAzize 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal Abisini Öldürenin Azize Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Azize 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal Abisini Öldürenin Azize Olduğunu Anlıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize 2. yeni bölümüyle 26 Kasım Salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Balkan, Azize’nin üzerine saldırır oda cebindeki bıçağı onun omzuna saplar. Kartal, abisinin katilinin kim olduğunu aramaya başlıyor. Tabi eve yeni giren Azize, şüpheli durumuna düşüyor. Kartal ile Azize’nin yakınlaşması onun durumunu etkileyecek mi bilinmiyor. Kartal, abisini öldürenin Azize olduğunu anlıyor.

Salı Dizileri 2019

Kartal Abisini Öldürenin Azize Olduğunu Anlıyor!

Azize dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Azize, Azize, yaşadığı kötü olaydan sonra Alpanlar’ın evinden kaçmaya çalışır. Ancak Kartal’ın onun peşini bırakmaz ve yakalar. Azize, silahını Kartal’a doğrultur. Kartal, onun daha önce hayatını kurtaran kişi olduğunu, şimdi de canını alan kişi olmasından çekinmediğini söyler. Aslında evde pek sevilmeyen Balkan’ın ölümü evi çokta üzüntüye boğmaz.

İşte Azize 2. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/95Dg9ixlj-E

AZİZE 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Balkan, Azize’nin babasını öldürme suçundan yattığı ceza evinden çıktığı gün silahlı saldırıya uğrar. Ancak, Kartal son anda fark eder ve abisinin vurulmasına engel olmaya çalışır. Ancak kendisini vurulur. Kaltal’a ilk müdahaleyi Azize yapar ve onun hayatını kurtarır. Aile Azize’nin geçmişini araştırıp onun güvenilir olduğunu anlarlar. Kartal’la özel olarak Azize’nin ilgilenmesini isterler.

Azize, Balkan’ı erkekler tuvaletinde öldürmeye çalışır ancak o yanlış anlar. Yeni bir süikast olmasından endişelenen aile Kartal’ı eve getirir ve Azize’de ona evde bakmak için Alpanların evine gider. Karısı ve çocuklarına eziyet eden Balkan aile tarafından da pek sevilmez. Balkan, Azize’nin odasına girip eşyalarını karıştır. Bunu gören Azize, iç çamaşırını Balkan’ın cebine koyup saat dokuza ona randevu veriyor. Azize, yanına bir bıçak alıp odasında bekler.

Balkan, Azize’nin odasına gelir ve birlikte olmak ister. Azize orada olmayacağını söyleyince onu evin hamamına götürür. Son anda onunla birlikte olmaktan ve onu öldürmekten vazgeçen Azize, kaçmaya çalışır. Ancak Balkan, onu tutup zorla birlikte olmaya zorlayınca Azize, bıçağını almayı başarıp onun omzuna saplar. Balkan, kanlar içinde yerde yatarken, kendisinin babasının katili olduğunu söyler.

Azize 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize Balkan’dan Babasının İntikamını Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler