Ana SayfaDizilerTolga Çevik Sosyal Medyada Olay Oldu!

İlgili Postlar

Tolga Çevik Sosyal Medyada Olay Oldu!

Ünlü oyuncu Tolga Çevik   Caner Özyurtlu’nun YouTube’da Neysene kanalı için hazırladığı Loş Sohbetler isimli programına konuk oldu. Konuk olduğu programda eşofmanla sahneye çıkan seyiriciyi sahneden indirdiğini anlattı ve sosyal medyada olay oldu.

19 Yaşındaki Genci Sahneden İndirdim!

Bir zamamlar yaptığı Tolgshow programı ile izleyiciyi ekranlara kilitleyen Tolga Çevik , sahneye çıkan bir seyircisinin eşofmanlı olmasından dolayı rahatsız olduğunu ve buna tepki gösterdiğini söyledi. Daha sonra Olayı şu şekilde anlattı:  “2008 yılıydı sanırım. Sahneye eşofmanla çıkan 19 yaşındaki bir genci ‘Ben seni smokinle karşılıyorum, sen 1885 Ses Tiyatrosu’na eşofmanla mı geldin’ diyerek sahneden indirdim. Gerçekten çok sinirlendim.”

Tolga Çevik’in Kime “Arkadaşım” Dediği Ortaya Çıktı

Gence Yasak, Cem’e Serbest Mi?

Ünlü oyuncunun bu anlattıkları sosyal medyada tartışma nedeni oldu. Kimi kullanıcılar hak verirken kimileri ise haksız buldu. Bir kullanıcı ise Cem Yılmaz’ın Tolga Çevik’in programına eşofmanla çıkmasını hatırlatarak “19 yaşındaki gence yasak, Cem’e serbest mi?” dedi. Tolga Çevik ise hakkındaki eleştirilere henüz bir cevap vermedi.

Tolga Çevik, Avşar Kızını Fena Bozdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler