Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den Olay Paylaşım!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Olay Paylaşım!

Şarkılarıyla trend olan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki twitter hesabından “Bugün Cumartesi yarın Pazar sonra pazartesi olacak” tweetiyle gündem oldu. Kısa süre içinde tepki çeken Aleyna Tilki tekrardan paylaşım yaptı.

‘Bugün Cumartesi Yarın Pazar’

Kendi kullandığı kişisel twitter hesabından  “Bugün Cuma da değil ama Cuma mesajı atasım geldi :D” ifadelerine yer verdi. Daha sonra “Ah ne güzel bir pazartesi” yazan Tilki, sosyal medya paylaşım serisini, “Bugün cumartesi, yarın pazar, sonra pazartesi olacak”. Sözlerini paylaştı.

 Aleyna Tilki mahkeme şoku ile karşı karşıya!

‘Tweetlerimde Sizin Seviyenizi Görmüş Oluruz’

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sürekli adından söz ettiren Aleyna Tilki Tweetleriyle ilgi odağı oldu. Eski tweetini tekrardan paylaşan Tilki “Ben bazen çok akıllıca bazen de beynim yanmış gibi tweetler atarım. Lakin en çok beğenilen tweetlerime baktığımda benim seviyemi değil, daima sizin seviyenizi görmüş oluruz bunu unutmayalım. Eğlenmek herkesin hakkı. Ben yine de bu tweetimi kırıcı yorumlara karsı yeniden paylaşıyorum. Ama sadece eğlencesine bakanlar üstüne alınmasın.” dedi.

Aleyna Tilki, Megastar Tarkan’ı solladı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler