Ana SayfaDizilerAfili Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem ile Ayşe Gizli Gizli...

İlgili Postlar

Afili Aşk 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem ile Ayşe Gizli Gizli Buluşuyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk 24. yeni bölümüyle 27 Kasım çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yelda, kendisine oynanan oyunu öğrenir ve Ayşe’yi Kerem’den ayırmak için Melahat’i devreye sokuyor. Melahat, kızıyla Kerem’i yalnız bırakmamak için bir an olsun yanından ayrılmıyor. Ne iş yerinde ne de evde yalnız kalamayan Kerem ile Ayşe gizli gizli buluşuyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem ile Ayşe Gizli Gizli Buluşuyor!

Afili aşk 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem, Ceyda’ya gidip onun ne kadar manyak olduğunu bildiğini ama aşık Kerem’in ondan da manyak olduğunu söyler. Bir an olsun yalnız kalamayan Kerem ile Ayşe, çareyi gizli gizli mesajlaşıp buluşmakta bulur.

İşte Afili Aşk 24. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/MYqDfWdjLhk

AFİLİ AŞK 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe’nin şirket yüzü olduktan sonra takipçilerden ona kötü mesajlar gelmeye başlar. İnsanların gözündeki imajını değiştirmek isteyen Ayşe, mahalledeki yoksullara Kerem’le birlikte çorba dağıtır. Kerem, bu  işin altında da Ceyda olduğunu anlar ancak bir şey yapamaz. Ayşe ile Kerem artık sevgili olur. Kerem ilk sevgili oldukları güne hazırlanır ve yatağa uzanıp Ayşe’yi bekler. Ayşe, normal sevgililer nasıl davranıyorsa öyle bir sevgililik yaşamak istediğini söyler. İki yeni sevgili Yelda hanıma onun anladığı dilden bir plan yaparlar. Ayşe Kerem’in, göz altlarına makyajla morluk yapar ve annesine duygu sömürüsü yapmasını ister.

Yelda, oğlununu hiçbir şey yemediğini ve gözaltının mor olduğunu görünce ona dayanamaz. Ceyda’yı arayıp oğlunun Ayşe’yi sevdiğini ve oğlunun daha fazla üzülmesini istemediğini söyler. Ceyda, son çareyi Gonca ile görüşmekte bulur. Gonca’ya evini arabasını ve bankadaki tüm parasını vermeyi teklif eder. Karşılığında ise onun Volkan’ı gözüne kestirdiğini, Ayşe’nin de Kerem’i gözüne kestirip birlikte bir plan yaptıklarını söylemesini ister.

Gonca bu teklif karşısında donup kalır. Kerem, Ayşe’yi kahvaltıya simit yemeye götürür. Muhsin, yürüyüşten eve geldiğinde onları sahilde simit yerken gördüğünü söyler. Hülya’nın canı simit isteyince Yelda, simitleri alacağını hemde bir işi olduğunu söyleyip Kerem ile Ayşe’nin olduğu yere gider. Kerem’in Ayşe’ye annesine oynadığı oyundan bahsettiğini Yelda duyar ve Ceyda’yı arar.

Afili Aşk 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yelda Strateji Değiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler