Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! 'En Azından Yüzünü Göreyim...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘En Azından Yüzünü Göreyim Gitme’ !

Bir Zamanlar Çukurova merakla beklenen 46. yeni bölümüyle 28 Kasım perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yılmaz, Demir’e entegre tesisinin hisselerini Almanlara devreder. Demir bu duruma sevinir ancak, Almanların sermaye artırımı yapmak istediklerini o şartla Yılmaz’dan hisselerini aldıklarını öğrenir. O kadar büyük parayı bulmak zorunda olan Demir, zor durumda kalıyor. Yılmaz, Şermin’in evine taşınır. Yılmaz, Züleyha’yı üzdüyse gidebileceğini söyler ama Züleyha ona, ‘En Azından Yüzünü Göreyim Gitme’ der.

Perşembe Dizileri 2019

‘En Azından Yüzünü Göreyim Gitme’ !

Bir Zamanlar Çukurova 46. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hünkar ile Fekeli’nin birbirlerine sarılmış vaziyette fotoğrafları çekiliyor. Bunu gören Demir, annesine Fekeli ile arasında ne olduğunu soruyor. Hünkar ise bunu sormaya kimsenin haddi olmadığını söylüyor. Şermin, tutuklanıp hapse atılıyor. Züleyha’nın üzüldüğünü gören Yılmaz, onu o kadar üzüyorsa gidebileceğini söyler. O da gitmemesini en azından yüzünü göreceğini söyler.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 46. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1197955477415575554

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, bebeği için doktora gider. Orada Müjgan ve Yılmaz’la karşılaşır. Onların bebeklerinin ilk kalp atışlarını duyacaklarını öğrenince kötü olup çıkar ve Sabahattin’le konuşup dertleşir. Sabahattin Züleyha’ya, Yılmaz’a oğlunu söylemesini ve ona haksızlık ettiğini onun aklından çıkmadığını söyler. Hatip ağa, Gaffur’dan iki gün içinde 5 bin lira bulup vermesini ister.

Gaffur, Saniye’nin biriktirdiği altınları çalıp kuyumcuya gidip bozdurur ve borcun bir kısmını verir. Saniye, eve geldiğinde her yerin dağılmış altınlarının da olmadığını görür. Gaffur ise altınları Çetin’in çaldığını söyleyip arabaya binip gider. Çetin’i hırsızlıkla suçlayan Gaffur’u alan Yılmaz, Yamanların çiftliğine götürüp Hünkar’ın önüne atar.

Demir, iki hafta içinde 25 milyon markı bulmak için İstanbul’daki tüm mal varlıklarını satışa çıkarır. Hünkar oğluna, bu hayalinden vazgeçmesini o paranın çok büyük bir para olduğunu söyler. Züleyha, Çukurova’daki arazileri satarlarsa o parayı bulabileceğini söyleyince Hünkar karşı çıkar. Saniye, Hatip ağa ile Şermin’i baş başa eğlenirken görür. Hatip ağanın Şermin’e ev açacağını öğrenir ve bunu gelip Hünkar’a anlatır.

Yılmaz, babasının karşısına çıkıp aldığı toprakları geri Yamanlara neden sattığının hesabını sorar. Fekeli, oğlunu artık kontrol edemez duruma gelir. Çiftlikte büyük bir gürültü duyan herkes dışarı çıkar. Duvarın yıkıldığını, Yılmaz’la Müjgan’ı yeni evlerinin bahçesinde oturduğunu görürler.

Bir Zamanlar Çukurova 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yılmaz Demir Çekişmesi Büyüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler