Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Rüzgar'ın Evlenme Teklifine Ne...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Rüzgar’ın Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?

Show Tv ekranlarının gözde dizilerinden Aşk Ağlatır merakla beklenen yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, Yusuf’un dedesine aldığı yüzüğü verip torununun kendisini değil başkasını sevdiğini söylüyor. Çiçek, Nalan’ın sakladığı testi bulmak için odasına giriyor ancak ona yakalanıyor. Nalan’ın ne kadar tehlikeli biri olduğunu anlayan Fırat, onun Çiçek’e bir şey yapmasından korkuyor. Yusuf’la Nalan nikah masasına oturuyor. Rüzgar’da bir yüzük alıp Ada’ya evlenme teklif ediyor. Ada, Rüzgar’ın evlenme teklifini ne cevap verecek?

Pazar Dizileri 2019

Ada Rüzgar’ın Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?

Aşk Ağlatır 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nalan gelinliğini, Yusuf ise damatlığını giyip evlenmek üzere nikah masasına oturuyor. Yusuf, nikah masasında Nalan’la evlenmeyi kabul edecek mi? Rüzgar ise Ada’yı yemeğe götürüp ona aldığını yüzüğü verip evlenme teklif ediyor. Yıldırım bey, hayatını kaybediyor. O öldükten sonra Ada’nın sırrını bilen tek İsmail kalıyor. İsmail’in hayatı tehlikeye girebilir.

İşte Aşk Ağlatır 12. bölüm 2. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüzgar, abisine Ada’ya aşık olduğunu anlatır. Oda aşkın bir savaş olduğunu ve eğer o savaşı kazanmak için kimsenin gözünün yaşına bakmayacağını söyler. İsmail, Ada’nın eve geç geldiğini görünce onu namussuzlukla suçlar. Yusuf’u mechul kişi adamların elinden kurtulur.Gidecek yeri olmayan adamı Yusuf pansiyona götürür. İsmail, tüm parasını çaldırır ve beş parasız kalır.

Nalan, Çiçek’in bir şey hatırlamadığını öğrenip rahatlar. Sevinçle bu haberi Mert’le söyler. Mert, ondan kurtulduğunu şimdi sıranın Nalan’da olduğunu söyler. Sumru, Nalan’a neden bu kadar hırçın olduğunu sorduğunda, her şeyi çocuğu için yaptığını onun anne olmadığı için bunu anlayamayacağını söyler. Sumru, Nalan’ın bu sözüne çok üzülür ve kaybettiği oğlunun fotoğrafına bakıp gözyaşı döker.

İsmail, eve geri döner ancak Ada onu evden kovar. Yengesi hatırı için İsmail’in evde kalmasını ister. Eğer, onun kalmasına razı olmazsa kendisininde gideceğini söyler. Ada mecbur kalıp kabul eder. Nalan, Yusuf’un dedesine yüzük aldırır.Çiçek, her şeyi hatırlar ancak Fırat’a bunu kimseye söylememesini ister.

Aşk Ağlatır 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çiçek Nalan’a Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler