Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Sinan'a Tekin'i Hiç Sevmediğini...

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Sinan’a Tekin’i Hiç Sevmediğini İtiraf Ediyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Sevgili Geçmiş 5. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cemal, Cahide’yi buluyor. Cahide ise Afet’le Perihan’a kızlarını aradığını onları bulması gerektiğini anlatıyor. Afet, Cahide’nin İpek’in annesi olduğunu hemen anlıyor. Kızlar da annelerini bulmak için harekete geçiyor. Cemal, Cahide’yi Tekin’in gömüldüğü yere götürüp, kızlarının onu öldürüp oraya gömdüğünü söylüyor. Kızları arasında seçim yapmasını isteyen Cemal, Cahide’yi evlenmeye zorluyor. Sinan, İpek’i tanıdıktan sonra onun gibi bir kızın nasıl Tekin’le evlenmiş olduğunu anlayamıyor. İpek, Sinan’a Tekin’i hiç sevmediğini itiraf ediyor.

Cuma Dizileri 2019

İpek Tekin’i Hiç Sevmediğini İtiraf Ediyor!

Sevgili Geçmiş 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cahide, Cemal’in söylediklerinden sonra kızlarının öyle bir şey yaptığına inanmıyor. Cemal’e asla onunla evlenmeyeceğini söylüyor. Azra, Çilem olmadığını itiraf ediyor. Azra’nın bu itirafı Cemal’in planlarını yeniden gözden geçirmesine neden olacak. Sinan ile İpek bir birlerine itiraf edemeseler de çoktan aşık olmuşlardır. Sinan, İpek’in nasıl Tekin Malik gibi bir insanla evlendiğini ve onu sevip sevmediğini soruyor. İpek ise Tekin’i hiç sevmediğini ona itiraf ediyor.

İşte Sevgili Geçmiş 6. bölüm 1. fragmanı…

SEVGİLİ GEÇMİŞ 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Deren, Kenan’la vedalaşmaya iş yerine gittiğinde, İpek’in yangından sonra fabrikadan çalınan paraları ve çekleri onun masasının üzerinde görüyor. Kenan, geldiği zaman Deren onu dinlemeden yargılamaya başlıyor. Deren, Kenan’a onu bir daha görmek istemediğini söylüyor. Azra, işlerin daha fazla büyümesi için Okan’a teslim oluyor. Mahir’e kendisini affetmesi için konuşmaya dönen Azra, ondan olumlu bir tepki alamıyor.

Deren, Kenan ile ayrılıp aşk acısı çekerken Azra’da Mahir’e aşık olduğunu anlıyor ve aşk acısı çekiyor. İpek, Sinan’a aşık oluyor. Sinan’da itiraf edemezse de ona aşık oluyor. Cahide, kızlarının çocukluk fotoğraflarını Afet’le Perihan’a gösterip onları aradığını ve bulması gerektiğini söylüyor. Afet, onun İpek’in annesi olduğunu hemen anlıyor ve onu Güneşlibahçeden uzaklaştırmanın yollarını aramaya başlıyor. Cemal, Cahide’yi bulur ama ona kızlarının yerini söylemez. Onların birlikte İpek’in kocası Tekin’i öldürüp gömdüklerini söyler.

Sevgili Geçmiş 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deren Kenan’ın Masum Olduğunu Anlayacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler