Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferhat İki Aşk Arasında...

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferhat İki Aşk Arasında Mı Kalacak?

Fox Tv ekranlarında ilk bölümüyle dün akşam ekranlara gelen Ferhat ile Şirin dizisi izleyiciden tam not aldı. Usta oyuncu kadrosu ve ilginç hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken dizi Cuma günlerinin vazgeçilmez dizisi olma yolunda. Dizinin ilk bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Ferhat ile Şirin’in ilk bölümünde; Hüsrev’in oğlu Yiğit babasının zoru ile Şirin ile nişanlanmıştır. Hayriye torunu Şirin’i düşmanlarından korumak için onu gözünün önünden ayırmak istemez. Karalı ailesinin temsilcisi Banu, köşkün tamiri için Ferhat ile tanışır. Banu Ferhat’a karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Ferhat’ın ise gözü Şirin’dedir. Ferhat iki aşk arasında mı kalacak?

Cuma Dizileri 2019

Ferhat İki Aşk Arasında Mı Kalacak?

Ferhat ile Şirin 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ferhat, Banu’ya Şirin’in için onun bir abladan daha fazlası olduğunu söylüyor. Banu ise belkide onun sadece ablası olması gerektiğini söylüyor. Şirin’in tavırlarının değişmesini fark eden Hayriye, Ferhat’ın onun aklını bulandırdığını düşünüyor. Şirin Ferhat’a aşık olduğunu anlıyor. Öte yandan Banu ile Ferhat ise yakınlaşmaya başlıyor.

İşte Ferhat ile Şirin 2. bölüm 1. fragmanı…

FERHAT İLE ŞİRİN 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kapalı Çarşı’nın en kudretli ailelerinden Karalı’ların son temsilcisi olan Banu, babasından miras kalan işini, soy adını, ailesini  her şeyin üstünde tutan güçlü bir kadındır. Ailesinden kalan, gözü gibi baktığı tarihi köşkün tadilatı için marangoz Ferhat ile yolları kesişiyor. Ferhat, köşkün tadilatını yapmaya başlıyor. Orada Şirin’e ailenin göz açtırmadığını görüyor. Banu, Şirin’in o çok istediği konseri onu Ferhat ile gönderiyor.

Eve döndüklerinde Şirin’in nişanlısı Yiğit ile babası Hüsrev, Şirin’in Ferhat’la İzmir’e gittikleri öğrenip tepki gösteriyorlar. Şirin istemeye istemeye Yiğit ile nişanlanmaya mecbur bırakılmıştır. Bunu gören Ferhat, ailenin neden Şirin’in bu kadar üstüne düştüğünü ve özgürlüğünü kısıtladıklarını anlamakta zorlanıyor. Şirin, Ferhat’a karşı bir şeyler hissetmeye başlıyor. Hayriye ise Banu’ya Ferhat’ı işaret ediyor. Banu onun kendisinden küçük olduğunu söylüyor. Karalar ailesinin gizemini çözmeye çalışırken Ferhat, çoktan Şirin’e aşık olmuştur.

 Cansu Dere kimdir?

Tolga Sarıtaş Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler