Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim Amcasına Restini Çekiyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim Amcasına Restini Çekiyor!

Zalim İstanbul merakla beklenen 20. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nedim, sırf Cemre’den intikam almak için Ceren’i köşke getiriyor. Agah, Ceren’in asla eve giremeyeceğini söyleyince Nedim, ‘Burası benim evim’ demesiyle ortalık karışıyor. Ceren’den kurtulmanın yollarını arayan Agah, ona boş çek verip istediği rakamı yazmasını ve parasını alıp gitmesini istiyor. Ceren, Agah’ın teklifini kabul edip daha sonra bombayı patlatmayı planlıyor. Nedim, ilk defa amcasının karşısında durup ona restini çekiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim Amcasına Restini Çekiyor!

Zalim İstanbul 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk, Nedim’in karşısına çıkıp ona Cemre’ye aşık olduğunu söyler. Nedim ise, onun karısına o tekerlekli sandalyedeki zavallı çocuğun aşık olduğunu söylüyor. Cemre, olanları duyunca yıkılıyor. Şeniz, Cenk’le Nedim’in karşı karşıya gelmesinden korkmaya başlıyor. Ceren ise, Agah’a, anlattıklarını duyduktan sonra kendisine verdiği paranın her kuruşunun değdiğini anlayacağını söylüyor. Cenk ile Nedim’in arasına giren Agah, yeğenini oğlum diyerek sakinleştirmeye çalışıyor. Ancak ondan beklemediği bir tepki alıyor.

İşte Zalim İstanbul 21. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/7iECHpRWuJY

ZALİM İSTANBUL 20. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah, Nedim’in o evin kendisinin olduğunu duyduktan sonra dışarı çıkıp sakinleşmeye çalışıyor. Nedim, amcasının arkasından gidip öyle demek istemediğini söyleyip ondan özür diliyor. Agah da doğru olduğu o evin onun olduğunu söylüyor. Ceren ile babaannesi büyük bir savaş kazanmış gibi köşke girmenin mutluluğunu yaşıyor. Cemre, Nedim’in yanına gidip, Cemre’nin ona söylediği çirkin yakıştırmaları hatırlatıyor. Cenk, valizini alıp evi terk ediyor.

Cemre, köşkte kalıp ona ulaşmaya çalışıyor. Ulaşamayınca, telesekretere aslında onunla gerçek bir evlilikleri olmadığını, onunla evlenmesinin nedenini bildiğini ve yanına gelmek istediğini söyleyip telefonu kapatıyor. Ceren, ablasının o konuşmalarını duyunca onların gerçek evlilik yapmadığını öğrenip mutlu oluyor. Agah’ın Ceren’i köşkten uzaklaştırmanın çarelerini arıyor. Onu çağırıp boş bir çek vererek istediği rakamı yazabileceğini ve ona paraları alıp defolup gitmesini söylüyor. Ceren, teklifini kabul ediyor. Agah, şirkete gittiğinde avukatından Nedim’in ,köşk ve tüm mal varlığını geri istediğini öğreniyor.

Zalim İstanbul 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Tüm Mal Varlığını Geri Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler