Ana SayfaDizilerYasak Elma 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Hata Üstüne Hata Yapıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Hata Üstüne Hata Yapıyor!

Fox Tv’nin efsane dizisi Yasak Elma 58. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nadir, Ender’den sonra Halit’in elemanlarını da ele geçiriyor. Halit, hiç istemediği tekstil fabrikasını elden çıkarmak zorunda kalıyor. Ayrıca Halit, Nadir’in Yıldız’a karşı ilgisinin farkına varıyor. Nadir’le Ender’in karşısına Halit, Şahika’yla çıkmaya kalkınca işler iyice karışıyor. Artık Yıldız’ın Halit’e karşı güveni kalmıyor. Halit hata üstüne hata yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Halit Hata Üstüne Hata Yapıyor!

Yasak Elma 59. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şahika’nın dönmesi ortalığı iyice karıştırıyor. Yıldız, onca olaydan sonra Halit’in Şahika’yla iş birliği yapmasına kayıtsız kalmıyor ve artık onun hiç bir sözüne inanmıyor. Şahika, Ender’e iş birliği yapmayı teklif ediyor. Ender’de kabul etmeyince Yiğit’in onu boğaza ittiği anların videosunun kasasında olduğunu söylüyor. Ender, Şahika’nın tehdidine boyun mu eğecek?

İşte Yasak Elma 59. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 58. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Halit’le evliliğini tekrar denemeyi kabul ediyor. Ender’in Halit’in karşısında Nadir’le bir olduğunu ve yönetim kuruluna girdiğini öğrenen Yıldız, ona cephe alıyor. Dernektekilere pahalı hediyeler alıp yönetim başkanlığına adaylığını koyup büyük vaatlerde bulunuyor. Dar boğazda olan Halit, Yıldız’ın harcamalarına kısıtlama getiriyor. Ender, oğullarının gönlünü almak için harekete geçiyor. Önce Yiğit’e lüks bir araba alıyor. Ardından Erim’in o çok istediği pahalı gitarı alıyor.

Halit, Yıldız’ı yemeğe çıkarıyor. Ender’le Nadir’de aynı restoranda geliyor ve Nadir Halit’in yanında Yıldız’a iltifatlar ediyor. Yıldız, Nadir’in kafede tanıştığı adam olduğunu görünce şaşırıyor. Nadir Ender’e, Halit’in neden Yıldız’dan vazgeçemediğini anladığını söylüyor. Halit, ertesi gün Nadir’in karşısına çıkıp karısından uzak durmasını söylüyor. Yiğit, Lila’yı kaçırıp evine götürüyor. Lila, Zehra’ya mesaj çekip kendisini idare etmesini gece eve gelemeyeceğini yazıyor.

Halit’den Lila’nın yokluğunu idare etmek Yıldız’a düşüyor. Lila, Yiğit’in kendisine yaptığının aynısını yaparak sabah kalkıp her şeyin bittiğini onun babasının yanında çalışan biri olduğunu söyleyip bırakıp gidiyor. Yiğit, yeni kimliğini alıp annesiyle babasına randevu veriyor. Ender’le Kaya, Yiğit’in yanına gidiyorlar. Yiğit, onlara kendisi için her şeyi yapıp yapamayacağını soruyor. Onlarda tabi deyince, o zaman evleneceklerini söylüyor. Öte yandan Halit, acil bir toplantı için Ender’le Nadir’i şirkete çağırıyor ve onların karşısına kendi yanında yer alacak olan Şahika’yı çıkarıyor.

 Yasak Elma 58. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika’nın Dönmesiyle İşler İyice Karışacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler