Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 24. Bölüm Fragmanı Yayında! Uygar Ali'ye Tuzak Kuruyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 24. Bölüm Fragmanı Yayında! Uygar Ali’ye Tuzak Kuruyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kimse Bilmez 23. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali, kardeşinin Pilot olduğunu anlıyor ve iki kardeş bir birlerine sarılıp hasret gideriyorlar. Vedat’da babasının katilinin Ali olduğunu öğrenip onu öldürmek için pusu kuruyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, herkesin öldü sandığı Uygar Ali’ye tuzak kuruyor.

Pazar Dizileri 2019

Uygar Ali’ye Tuzak Kuruyor!

Kimse Bilmez 24. bölüm 1. Fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, oğluna sünnet düğünü yapıyor. Pilot, Vedat’a Ali hocanın abisi olduğunu, bundan sonra üç kardeş olduklarını arkalarında abisinin olduğu için artık sırtlarının yere gelmeyeceğini söylüyor. Uygar, siper aldığı yerden Ali’ye nişan alıyor. Ali, vurulacak mı?

İşte Kimse Bilmez 24. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1198712268055334914

KİMSE BİLMEZ 23. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Duygu’un ailesi onun Pilot’la görüşmesine izin vermediği için iki sevgili gizli gizli buluşuyorlar. Sevda, Ali’nin evinin önünden geçerken Alican’ı görüyor ve onun doğum gününü kutluyor. Alican, Sevda’ya babasının onu aramak için doğum gününü yarım bırakıp gittiğini söylüyor. Sonra Özlem geliyor ve Sevda’ya hangi yüzle karşılarına çıktığını söylüyor. O sırada Sevda’nın telefonu çalar ve Alimm yazısını gösteriyor. Sevda, Özlem’e, Ali’nin müstakbel eşi olduğunu söylüyor ve ona yıllarca Ali’den oğlunu sakladığını hangi yüzle hala o evde kaldığını söylüyor.

Vedat’a bir paket geliyor ve içindeki notta babasının katilini bulmak istiyorsa verdiği adrese gitmesi yazıyor. Ali’ye de bir paket gelir ve içinde Süleyman’la çekilmiş fotoğrafını ve kardeşinin tahmin ettiğinde de yakınında yazan bir buluyor. Ali, nottaki adrese gidip kardeşinin kar küresini buluyor. Ali, Sevda ile buluşup kardeşini bulduğunu söylüyor. Uygar’ın amcasının öldüğü gün garson kızın her şeyi Kurt beyin yaptırdığını söylediği aklına geliyor.

Kurt beyin baştan beri kardeşinin yerini kendisinden sakladığını anlıyor. Ali, Pilot’un kardeşi olduğunu anlayıp onu çocukken buluştukları yere çağırıyor. Pilot, neden kendisini oraya çağırdığını o yerin abisiyle buluştukları yer olduğunu söylüyor. Ali, ona yıllardır onu aradığını ve hiç umudunu kesmediğin söyleyip Süleyman deyip ona sarılıyor. Vedat’da babasının katilinin Ali olduğunu öğrenip silahını Ali’ye doğrultuyor.

 Kimse Bilmez 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İki Kardeşin Kavuşmasına Gölge Düşecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler