Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cevdet Yusuf'un Zorla Evlenmesine Engel...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Cevdet Yusuf’un Zorla Evlenmesine Engel Oluyor!

Show Tv’nin en çok izlenen dizileri arasına girmeyi başaran dizisi Aşk Ağlatır 12. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Çiçek, hafızasını kaybetmiş gibi davranıp Nalan’ın sakladığı teste ulaşmaya çalışıyor. Nalan, Ada ile Yusuf’un birlikte kamyonete binip gitmesinden sonra Yusuf’un dedesine duygu sömürüsü yapıyor. Yusuf’a tokat atan dedesi evi terk ediyor. Yıldırım, hayatını kaybediyor. Nalan, Yusuf’u nikah masasına oturtmayı başarıyor ama Cevdet elinde DNA testiyle nikaha gelip Yusuf’un zorla evlenmesine engel oluyor.

Pazar Dizileri 2019

Cevdet Yusuf’un Zorla Evlenmesine Engel Oluyor!

Aşk Ağlatır 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yusuf’u karşısında gören Ada, onu gördüğü için o kadar mutlu olur ki gidip boynuna sarılıyor. Onları gören Nalan, Ada’ya çocuğunun babasını bırakmasını söylüyor. Yusuf, Ada’nın elinden tutup kamyonete bindiriyor. Nalan o sinirle Yusuf’un dedesine gidip torununun bir başkasını sevdiğini söylüyor. Ada, Yusuf’a kendisinin babasız büyüdüğünü söyleyip onun çocuğunun babasız büyümesine gönlünün razı olmadığını söyleyip kamyonetten iniyor. Yusuf’a tokat atan dedesi evi terk ediyor. Yolda soyguncuların saldırısına uğrayan yaşlı adamı Cevdet kurtarıyor.

AŞK AĞLATIR 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gizemli bir şekilde hayatlarına giren Cevdet, önce Yusuf’un hayatını, sonra onun dedesinin hayatını kurtarıyor. Ada, Yusuf’la buluştuğu bankta Cevdet’le tanışıyor ve onunla sohbet ediyor. Çiçek, Nalan’ın odasına gidip testi ararken ona yakalanıyor. Ona kitap aradığını söylüyor. O sırada Çiçek’e Nalan’ın bir şey yapmasından korkan Fırat koşarak eve geliyor. Yıldırım bey hayatını kaybediyor. Mert, babasının ölmeden önce yazdığı mektubu okuyor ve Ada’nın babasının tüm mal varlığını ele geçirdiği gibi bir de onu karısıyla birlikte öldürdüğünü öğreniyor.

Yıldırım beyin cenazesine Cevdet de katılıyor. Yusuf, Nalan’la evlenmeye mecbur kalıyor. Nalan, gelinliğini Yusuf ise damatlığını giyip nikah salonuna gidiyor. Ayna zamanda Rüzgar, Ada’ya bir yüzük alıp onu yemeğe çıkarıyor. Yemekte yüzüğü çıkarıp Ada’ya evlenme teklif ediyor. Nalan, nikahta evet dedikten sonra sıra Yusuf’un cevabına geliyor. O sırada içeri giren Cevdet, elindeki DNA raporunu göstererek  ‘Hayır’ diyor.

Aşk Ağlatır 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Rüzgar’ın Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler