Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Suna Nejat'dan Ayrı Kalmaya...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Suna Nejat’dan Ayrı Kalmaya Dayanamıyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisi 24. yeni bölümüyle 30 kasım cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Aylin, Suna’nın Nejat’ı terk ettiğini duyar duymaz Kayra’yı, babasına götürüp kızının artık babasıyla kalması gerektiğini anladığını söylüyor. Nejat, bir sevinci yaşarken diğer yandan Suna’nın evlenecekleri gün kendisini terk etmesine üzülüyor. Suna, Kayra’nın babasıyla mutlu olması için ona kötü davranıyor. Bunun sonucunda Kayra, Aylin’i annesi olarak kabul ediyor ve ilk kez ona ‘Anne’ diyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Suna, Nejat’dan ayrı kalmaya dayanamıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Suna Nejat’dan Ayrı Kalmaya Dayanamıyor!

Benim Tatlı Yalanım 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nejat’da Kayra’da hayatlarından çıkmak isteyen Suna’yı unutamıyor ve onun fotoğraflarına bakıp onun neden böyle bir şey yaptığını düşünüyor. Suna, Kayra ile Nejat’ı özleyince ve gizlice eve gidiyor ancak yakalanıyor. Koltuk değnekleri olmadan yürüyemeyeceği sırada Nejat ona yardım ediyor. Suna’nın bu hoşuna gidiyor ve onun kucağından inmek istemiyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 24. bölüm 1. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Şevket, Pervin’in yanında kalmaya devam eder. Kahveyi ise Rafet’e bırakır. Saniye ile Suna’da artık yeni bir iş yapmak için çareler düşünürken Rafet, onlara çok güzel bir kiralık kafe bulduğunun müjdesini verir. Aylin, Kayra’yı Nejat’ın yanına götürüp onun babasının yanında kalmasının en doğrusu olacağını söyler. Nejat, Aylin’in bu davranışı karşısında mutluluktan havalara uçar.

Hayri ise Aylin’e karşı temkinli davranır. Yıllar önce onları bırakıp gittikten sonra onların hayatını mahvettiğini, şimdi gelip yine onların hayatını mahvettiğini yüzüne vurur. Serkan ise Hande’e yakın davranıp onun nelerin peşinde olmaya çalışır. Kayra, Suna’yı özler ve onu görmek ister. Kendisini göremeye gelen Suna, Kayra’ya karşı kötü davranınca ağlayarak babasına koşup gitmek istediğini söyler.

Aylin eve gider ve Kayra’yı sakinleştirmeye çalışır. Kayra Aylin’e gitmemesini bu gece yanında kalmasını ister ve ona ilk defe ‘Anne’ der. Aylin, böylelikle Suna’ya Nejat’ın arasını açmayı başarıp Kayra’ya annesi olduğunu kabullendirmeyi başarır. Nejat, tüm bunların Aylin’in bir oyunu olduğunu anlayacak mı?

Benim Tatlı Yalanım 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin Amacına Ulaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler