Ana SayfaDizilerKurşun 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan Fahri'yi Köşeye Sıkıştırıyor!

İlgili Postlar

Kurşun 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan Fahri’yi Köşeye Sıkıştırıyor!

Fox Tv’nin yeni fenomen dizilerinden Kurşun 6. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Orhan, babasının ölüm dosyasında Fahri’nin ismini gördükten sonra ne olursa olsun babasının mezarının açılmasını istiyor. Bünyamin, eline sustalısını alıp Nuri’nin karşısına çıkıyor ve ona bu sustalıyı görenlerin ölüp gittiğini söylüyor. Leyla, babasının çalıştığı gazeteyi satın aldığını duyunca bir şok daha yaşıyor. Orhan, Fahri’yi köşeye sıkıştırmayı başarıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Orhan Fahri’yi Köşeye Sıkıştırıyor!

Kurşun 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Orhan, bulduğu dosyada Fahri’nin ismini gördükten sonra olayların peşini bırakmıyor. Aydın, güvenini kazandığı Serdar’ı ele geçiriyor. Orhan’da Fahri’nin karşısına çıkıp ya sorularına cevap vereceğini, yada oğlunu cellada vereceğini söylüyor. Cellat, Serdar’ın tutulduğu yere silahlı adamlarıyla gidiyor.

İşte Kurşun 6. bölüm 2. fragmanı..

KURŞUN 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Orhan, Kerim paşanın izini sürmeye devam eder. Aydın, hapishanede Serdar’a yakınlaşıp onun güvenini kazanır. Kerim paşa, Nuri’ye ailesiyle ilgili problemi halletmesini söyler. Nuri, psikolojik sorunları olan karısıyla konuşur ve ondan af dileyip imza alma derdine düşer. Leyla’nın annesinden imza alıp onu tımarhaneye yatırmak derdinde olan Nuri, onunla bir araya gelip ona yaptıkları için af diler.

Rıfat, Kerim paşa ve Nuri ile görüşmeye gider. Onların her emrine amade olan Rıfat, Nuri’nin adamını öldürüp bir çöp bidonuna koyar. Bünyamin’in dükkanına başsavcı gelir. Bunu öğrenen Orhan’da oraya gider. Rıfat’dan dükkana izin vermesini söyleyen Orhan ve Bünyamin karşılaşacakları şeyle şok olur. Çöp bidonunun içinde bir cesetle karşılaşırlar ve cesedin kolunda hain yazıyordur.

Bir gün öncesinde Orhan, Kerim paşa ile görüştüğünde başına gelecekleri bilerek onun parmak izlerinin olduğu bıçağı gizlice alır. Orhan’ın evine düzenlenen arama sonucunda Kerim paşanın parmak izleri olan bıçak ele geçirilir. Bunlardan habersiz, Nuri ile Kerim paşa, Orhan’ı bulundukları yere çağırır. Aynı zamanda polise de haber veren ikili Orhan’ı suç üstü yakalamayı planlar. Ancak Orhan Kerim paşanın parmak izi olduğu bıçakla onu tutuklatır. Orhan ile Leyla tam bir nefes alır. Ancak Gülce yanlarına gelir ve sevgilisinin gazetede ölüm haberini onlara göstererek isyan eder.

Kurşun 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Orhan Babasının Mezarını Açtırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler