Ana SayfaDizilerKurşun 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Orhan Babasının İntihar Etmediğini Ortaya Çıkarıyor!

İlgili Postlar

Kurşun 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Orhan Babasının İntihar Etmediğini Ortaya Çıkarıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Kurşun 6. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nuri, Leyla’nın çalıştığı gazeteyi satın alıp, Orhan’ın babasının görevini kötüye kullanıp rüşvet aldığı ve intihar ettiği haberini Leyla’nın adıyla yayınlıyor. Orhan babasının, ölüm raporunu bulduktan sonra mezarını açtırıyor ve onun  intihar etmediğini, öldürüldüğünü ortaya çıkıyor. Leyla’nın bu haberi başka gazetede yayınlamasından sonra Fahri köşeye sıkışıyor ve bakanlık hayalleri suya düşüyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Orhan Babasının İntihar Etmediğini Ortaya Çıkarıyor!

Kurşun dizisinin 7. bölüm yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Nuri, Orhan savcının itibarını bitirmek için onun babasının ölmeden önce görevini kötüye kullandığını, rüşvet aldığını ve daha sonra intihar ettiğini gazetesinde büyük manşetlerle yayınlıyor. Orhan’ın annesi haberi okuduktan sonra bir de bu haberi Leyla’nın yazdığını öğrendikten sonra fenalaşıyor. Leyla, Orhan’ın evine gidip o haberi kendisinin yazmadığını söylese de Orhan’ın annesi onu evden kovuyor.

KURŞUN 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Annesini sakinleştirmeye çalışan Orhan, Leyla’nın çalıştığı gazeteyi Nuri’nin satın aldığını ve bunun onun oyunu olduğunu söylüyor. Orhan, Leyla’yı oradan uzaklaştırdıktan sonra ona inandığını söylüyor. Başsavcı Orhan’a devam ettiği davadan uzaklaşmasını istiyor. Orhan, babasının ölüm raporunu ele geçirir ve raporun altındaki imzalardan Filiz Ertan cinayetindeki ölüm raporunun altındaki imzayla aynı kişi olduğunu görüyor.

Bundan yola çıkarak Orhan, babasının mezarının açılmasına karar veriyor. Bu arada Kerim paşa polislerin elinden kurtulmayı başarıyor. Serdar, hapisten tahliye oluyor. Çıktıktan sonra babasına gönderdiği mektubun Orhan savcının cebinden çıktığını öğrenince Aydın’ın Orhan’a çalıştığını anlıyor. Fahri, oğluna yakında bakan olacağını başını tekrar belaya sokmaması konusunda onu tembihliyor.

Serdar, Aydın’ın davaya çıkacağı gün onun götürüldüğü aracın önünü kesip onu oradan kaçırıp bir dağ evine götürüyor. Aydın’ın elleri ayaklarını bağlayıp ona işkence edeceği sırada, Cellat adamlarıyla birlikte içeri giriyor ve Serdar’ı köşeye sıkıştırıyor. Leyla, Nuri’nin karşısına iki haberle çıkıyor. Birincisi Orhan’ın babasının öldürüldüğü haberi, diğeri ise bu işin içinde Farhi’nin olduğu. Nuri, o haberi yayınlayamayacağını söyleyince Leyla, haberin başka bir gazetede basıldığını söylüyor.

Fahri, bunlardan habersiz bakan olma hayaliyle gittiği görüşmede içeri alınmıyor ve eline gazetedeki haberi veriliyor. Sinirle çıkan Fahri, Orhan’a bunu ödeteceğini söylenirken şoför koltuğunda Orhan’ı görüyor. Orhan Fahri’yi götürüp boğazlıyor ve ona babasını kimin öldürdüğünü soruyor.

Kurşun 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Orhan Fahri’yi Köşeye Sıkıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler