Ana SayfaDizilerÇocuk 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hasan Asiye'nin Parasını Ret Ediyor!

İlgili Postlar

Çocuk 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hasan Asiye’nin Parasını Ret Ediyor!

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Çocuk 11. yeni bölümüyle salı günü ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali Kemal, Hasan’ı yaralı bir şekilde orada bırakmaya gönlü razı gelmiyor ve onu alıp bağ evine götürüyor. Ferhat ile Kadir, Hasan’ın vurulmasıyla onlara daha da öfkeleniyor ve Murat’ı kaçırıyor. Hasan oğlunun doğum gününe davet ediliyor ancak Ali Kemal son anda partinin yerini değiştiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ali Kemal, Hasan’ın hangi parayla Efe’ye babalık yapacağını sorguladığında Asiye oğluna mal varlığının üçte birinin onun olduğunu söylüyor. Ancak Hasan Asiye’nin parasını ret ediyor.

Salı Dizileri 2019

Hasan Asiye’nin Parasını Ret Ediyor!

Çocuk 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hasan, hayatta bir muradının olduğunu, onunda oğluna kavuşmak olduğunu söylüyor. Efe’yle baba oğul vakit geçiren Hasan’ın karşısına çıkan Ali Kemal, her şeyin baba olmakla bitmediğini, yarın öbür gün Efe’ye babasının ne iş yaptığı sorulduğunda onun ne diyeceğini, onun eğitimi için kaç tane araba çalıp satacağını soruyor. Hasan, annesine onun parasıyla mı kendisine hava attığını söylediğinde Asiye, mal varlığının üçte birini ona verebileceğini söylüyor. Ama Hasan, onun analığından pay vermesi gerektiğini söylüyor.

İşte Çocuk 12. bölüm 1. fragmanı…

ÇOCUK 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Kemal’in ve Hasan’ın Efe konusunda kararı kesindir. Asiye oğulları arasında bir uzlaşma yolu arasa da başarılı olamaz. Ferhat’la Kadir, Hasan’ın vurulduğunu öğrendikten sonra Ali Kemal ile Murat’a öfkeleri daha da artıyor. Hasan, Zeynep’i kendi himayesine alıp koruması Akça’yı çileden çıkarıyor. Efe’nin doğum günü partisine Hasan’da davet ediliyor. Hasan, oğlunun ilk doğum gününü kutlayacağı için heyecanla hediyelerini alıp köşke gidiyor. Ancak, Ali Kemal son anda partinin yerini değiştiriyor.

Akça ile Asiye, partinin yerinin değişmesinden Hasan’ın haberi olduğunu düşünüyorlar ancak Ali Kemal’ın Hasan’a oyun oynadığını öğrendikten sonra kahrolurlar. Oyuna geldiğini anlayan Hasan Zeynep’in yardımıyla mekanı buluyor. Öfkesine yenik düşen Hasan yüzünden Efe’nin doğum günü mahvolur. Öte yandan Ferhat’la Kadir, Murat’ı kaçırıyorlar. Onu alıp Yavuz’un mezarının başına götürüyorlar.

Murat’ın yerini bulan Hasan, kardeşlerine Murat’a bir şey yapmamalarını söylüyor. O sırada polis arabası geliyor. Hasan, şimdi ne yapacak? Bir tarafta can dostları bir tarafta ise kardeşi Murat.

Çocuk 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Ben Seni Hep Seveceğim Ama Affetmeyeceğim’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler