Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan Züleyha'ya Nispet Yapıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan Züleyha’ya Nispet Yapıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 46. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hünkar ile Fekeli’nin birbirlerine sarılmış vaziyette gizlice fotoğrafları çekiliyor.  Demir, fotoğrafları görüyor annesine Fekeli ile arasında ne olduğunu soruyor. Hünkar’ın oğluna cevabı sert oluyor. Şermin, tutuklanıp hapse atılıyor. Züleyha’nın üzüldüğünü gören Yılmaz, onu bu kadar üzdüyse gidebileceğini söylüyor. O da gitmemesini en azından yüzünü göreceğini söylüyor. Dizinin yeni fragmanında Müjgan Züleyha’ya nispet yapıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Müjgan Züleyha’ya Nispet Yapıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 46. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan, günlüğüne doğmamış çocuğuna hitaben evdeki ilk gününü anlatıyor. Züleyha ile karşı karşıya gelen Müjgan, doktordan çıktıktan sonra onu göremediğini daha sonra Sabahattin’le konuştuğunu gördüğünü söylüyor. Müjgan o gün ilk kez bebeklerinin kalp atışını duyduklarını anlatırken Züleyha, Yılmaz’ın oğlu için yapamayacağı şey olmadığını söyleyiverir. Müjgan’da onun oğlu olacağını tahmin ettiğini zanneder.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 46. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1199768605824552960

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 45. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, bebeği için doktora gider. Orada Müjgan ve Yılmaz’la karşılaşır. Onların bebeklerinin ilk kalp atışlarını duyacaklarını öğrenince kötü olup çıkar ve Sabahattin’le konuşup dertleşir. Sabahattin Züleyha’ya, Yılmaz’a oğlunu söylemesini ve ona haksızlık ettiğini onun aklından çıkmadığını söyler.

Hatip ağa, Gaffur’dan iki gün içinde 5 bin lira bulup vermesini ister. Gaffur, Saniye’nin biriktirdiği altınları çalıp kuyumcuya gidip bozdurur ve borcun bir kısmını verir. Saniye, eve geldiğinde her yerin dağılmış altınlarının da olmadığını görür. Gaffur ise altınları Çetin’in çaldığını söyleyip arabaya binip gider. Çetin’i hırsızlıkla suçlayan Gaffur’u alan Yılmaz, Yamanların çiftliğine götürüp Hünkar’ın önüne atar.

Demir, iki hafta içinde 25 milyon markı bulmak için İstanbul’daki tüm mal varlıklarını satışa çıkarır. Hünkar oğluna, bu hayalinden vazgeçmesini o paranın çok büyük bir para olduğunu söyler. Züleyha, Çukurova’daki arazileri satarlarsa o parayı bulabileceğini söyleyince Hünkar karşı çıkar.

Saniye, Hatip ağa ile Şermin’i baş başa eğlenirken görür. Hatip ağanın Şermin’e ev açacağını öğrenir ve bunu gelip Hünkar’a anlatır. Yılmaz, babasının karşısına çıkıp aldığı toprakları geri Yamanlara neden sattığının hesabını sorar. Fekeli, oğlunu artık kontrol edemez duruma gelir. Çiftlikte büyük bir gürültü duyan herkes dışarı çıkar. Duvarın yıkıldığını, Yılmaz’la Müjgan’ı yeni evlerinin bahçesinde oturduğunu görürler.

 Bir Zamanlar Çukurova 46. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘En Azından Yüzünü Göreyim Gitme’ !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler