Ana SayfaDizilerMasterChef 15. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 15. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye dün akşam ekranlara geldi. Yarışmanın dünkü bölümünde 15. hafta ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Sonuncunda dokunulmazlığı alamayan takım bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Ancak MasterChef’te bir ilk yaşandı ve önlerine gelen tabakları beğenmeyen şefler kimseye bireysel dokunulmazlık vermedi. MasterChef 15. hafta eleme adayları belli oldu. Bu haftanın elenecek yarışmacısı 29 Kasım cuma günü yapılacak eleme bölümünde belli olacak.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef Eleme Adayları Belli Oldu!

MasterChef’in dün akşam yayınlanan bölümünde ikinci dokunulmazlık için şefler takımlardan 4 çeşit mantı yapmalarını istedi. Bire bir düello şeklinde yapılacak olan yarışmada yarışmacılar eşleşti. Sinop mantısı, Ringal, Kayseri mantısı, tepsi mantısı için yarışmacılar ter döktü. Mantıları tek tek değerlendiren şefler, Mavi takımın mantılarını daha çok beğendi. Böylelikle 15. haftanın ikinci dokunulmazlığını Mavi takım almış oldu.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIK!

Kırmızı takım yarışmacıları, Batuhan, Alican, Kıvanç ve Yasin bireysel dokunulmazlık için yerlerini aldılar. Bireysel dokunulmazlık oyununda şefler, Cennet hurması ve kestane vererek bunlardan bir yemek yapmalarını istediler. Yarışmacılar, bu malzemeleri ana menü olarak kullanacak ve marketten alacakları her malzemeyi de kullanmak zorunda kalacaklar.

Verilen süre bitti ve şefler yemekleri tatmaya başladı. Yasin’in yapmış olduğu Cennet hurması dolmasını şefler yiyemedi. Hatta Mehmet şef kaşığı alıp yaptığı yemeği Yasin’e yedirdi. Diğer yarışmacıların verdikleri tabakları da değerlendiren şefler hiçbir tabağı beğenmediler ve bireysel dokunulmazlığı kimseye vermediler. Dört yarışmacı da bir birlerine oy vermek için eleme potasındaki yerini aldılar.

MASTERCHEF 15. HAFTA ELEME ADAYLARI!

Kırmızı takım yarışmacılar oylarını kullandı ve bunun sonucunda Batuhan ile Kıvanç en çok oyu alarak eleme adayı olarak belirlendi. MacterChef’in daha önceki bölümünde Rıfat’la Güzide eleme potasına düşmüştü. Böylece Güzide, Rıfat, Batuhan ve Kıvanç eleme adayları olarak belirlendi. MasterChef’in yarın akşam yayınlanacak bölümünde, bu dört adaydan biri elenecek ve MasterChef hayaline veda edecek. Bu hafta bir kişi daha elendikten sonra geriye 7 yarışmacı kalacak.

MasterChef 15. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler