Ana SayfaDizilerAzize 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize Baykal'ı Görünce Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Azize 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize Baykal’ı Görünce Şok Oluyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Baykal, sırtında bir bıçakla kanlar içinde hastaneye kaldırılıyor. Hastaneden Baykan’ın ölüm haberi geliyor. Yıldız, Azize’ye yardım ediyor ve onu kaçırmaya çalışırken yakalanıyor. Kartal onları alıp başka bir yere götürüyor ancak, Barbaros’la karşı karşıya gelince Yıldız’ı babasına veriyor. Tutulduğu yerden kaçmaya çalışan Azize’yi Kartal yakalayıp eve getiriyor. Herkes gittikten sonra Kartal, Azize’ye kendisiyle gelmesini istiyor. Onu götürdüğü yerde Azize Baykal’ı görünce şok oluyor.

Salı Dizileri 2019

Azize Baykal’ı Görünce Şok Oluyor!

Azize 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Her gün kocasından dayak yiyen Yıldız, onu öldürmek için harekete geçiyor. Ama Baykal’ı kanlar içinde yerde yatarken, Azize’nin de başında olduğunu görünce onu arka bahçeye götürüp kaçması için yardım ediyor. Azize’nin gitmemek için direndiği dakikalarda Baykal’ın koruması geliyor ve Yıldız onu öldürmek zorunda kalıyor. Kartal, oraya geldiğinde Yıldız, korumayı kaçmaya çalışırken yakaladığını söylüyor.

AZİZE 2. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kartal, Yıldız’la Azize’yi abisinin katili ortaya çıkana kadar başka bir yere gönderiyor. Azize, oradan kaçmayı başarıyor ancak yolda Kartal’la karşılaşıyor. Eline geçirdiği silahı Kaltal’a doğrultuyor ama yapamıyor. Kartal onu eve tekrar getiriyor. Asya, Azize’nin çantasından zehir buluyor ve soluğu Kartal’ın yanında alıyor. Azize, onların zehir olmadığı söyleyip tüpün birisini kırıp içiyor. Vücudundaki zehirden kurtulmak için Azize tüplere kendi kanına alıp içine Okan komisere bir bırakıyor ve o tüplerdeki kanın Kartal’ın kanı olduğunu tahlile gitmesini istiyor.

Not Okan’ın eline geçiyor ve Azize’ye panzehiri göndermenin yolunu buluyor. Azize, panzehiri içip zehirden kurtuluyor. Barbaros, kızını almak için Kartal’ı tehdit ediyor. Kartal Yıldız’ı babasına gönderiyor. Baykal’ın öldüğü haberi geliyor ve cenaze için taziyeler kabul ediliyor. Yıldız, Baykal’ın öldüğü için derin bir nefes alıyor. Bu arada Azize, evden kurtulmak için çareler arıyor ama Kartal’ın onu bırakmaya niyeti yoktur. Baykal, ölmemiştir ve bu sır herkesten saklanır. Kartal, Azize’ye alıp abisinin yanına götürüyor. Ona orada kalıp abisini iyileştirmesini istiyor.

Azize 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal Abisini Öldürenin Azize Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler