Ana SayfaDizilerAfili Aşk 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe'nin Süprizi Kerem'i Heyecanlandırıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe’nin Süprizi Kerem’i Heyecanlandırıyor!

Kanal D ekranlarının gözde dizilerinden Afili Aşk 24. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kerem ile Ayşe’nin sahne evlilik yaptığını Melahat’da öğreniyor. Yelda, Ayşe’yi oğlundan ayırmak için bu sırrı Melahat’e söylüyor ancak pekte sonucu beklediği gibi olmuyor. Melahat, Kerem’le Ayşe’nin gerçekten birbirlerine aşık olduklarını anlıyor. Kerem, Ayşe’nin babasının yakın bir arkadaşının ihanetine uğradığını ve bu yüzden kahrından öldüğünü öğreniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ayşe’nin süprizi Kerem’i heyecanlandırıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe’nin Süprizi Kerem’i Heyecanlandırıyor!

Afili Aşk 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe, Kerem’e bundan sonra hiç şeyi bir birlerinden bir şey gizlemelerini gerektiğini söylüyor. Kerem’e süprizi olduğunu söyleyen Ayşe, süprizin onun hayatta en çok istediği şey olduğunun ip ucunu veriyor. Kerem, yatak odalarına gidiyor ve kanepenin odada olmadığını görünce aklına başka şeyler geliyor. Ayşe’nin Kerem’e hazırladığı süpriz ne olacak?

İşte Afili Aşk 25. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/xpn6VHvvV1c

AFİLİ AŞK 24. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yelda, Ceyda’yı çağırıp Kerem’le Ayşe’yi ayırmak için yeni bir fikri olduğunu söylüyor. Ona Kerem’le Ayşe’nin sahte evlilik yapıp herkesi kandırdıklarını Melahat’e söyleyip olacakları seyretmeyi planlıyor. Melahat, kızıyla Kerem’in sahte evliliğini öğrendikten sonra onları bir an olsun yalnız bırakmıyor. İkili bir türlü yalnız kalamıyor ve gizli gizli buluşup mesajlaşmak zorunda kalıyor.

Kerem, Ayşe’yi görebilmek için her yolu deniyor. Kerem, mahallede çorba dağıtmaya devam ediyor. Rıza ile konuşurken Kerem, Ayşe’nin babasının yakın bir arkadaşının ihaneti sonucu her şeyini kaybettiğini ve bu yüzden kahrından öldüğünü öğreniyor. Kerem, Muhsin ile Ayşe’nin babası ile geçmişte neler yaşandığını araştırmaya başlıyor. Kerem ile Ayşe, havuz başında romantik dakikalar yaşarken onların konuşmasını Melahat duyuyor.

Onların gerçekten aşık olduğuna inanan Melahat, onların yanında olacağını söylüyor. Melahat Kerem’e, gerçek düğün olana kadar kızına dokunmamasını söylüyor. Kerem, Ayşe’nin babasının çok borcu olduğunu, babasının da ondan alacağı olduğunu ve diğer borçlulardan önce davranıp kahveyi aldığını, kısa bir süre sonra da Ayşe’nin babasının öldüğünü öğreniyor.

Afili Aşk 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yelda Strateji Değiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler