Ana SayfaDizilerHercai 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran İle Reyyan Birbirinden Kopamıyor!

İlgili Postlar

Hercai 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran İle Reyyan Birbirinden Kopamıyor!

Atv ekranlarının en favori dizilerinden Hercai 23. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Miran, Hazar’ın kendisine attığı iftirayı temizlemek için mektubun peşine düşüyor. Azize, mektubun içinde neler yazdığını merak etmeye başlıyor. Sultan, annesinin evde gördüğü işkenceleri anlatmaya başlayınca Miran onu susturuyor. Karnındaki yanık izlerini gösteren Sultan, oğlunu nasıl kaybettiğini Miran’a anlatmaya çalışıyor. Azat, dedesine onun adını yere çalanın Yaren olduğunu söylüyor. Dizinin yeni fragmanında; Gizlice buluşan Miran ile Reyyan, birbirlerinden kopamıyor.

Cuma Dizileri 2019

Miran İle Reyyan Birbirinden Kopamıyor!

Hercai 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Babasını öldürmeye çalışmakla suçlayan Reyyan, gizlice Miran’ı arar. Miran o sırada arkasında belirir. Ne olursa olsun Reyyan’dan vazgeçmeyen Miran, onun kalbini gösterip kedisinin orada olduğunu ve ikisinin isteseler bile birbirlerinden ayrı kalamayacaklarını söyler.

İşte Hercai 23. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1199364756114694145

HERCAİ 22. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Hazar’ın, kendisini öldürmek isteyen kişinin Miran olduğunu söylemesiyle Reyyan şok olur. Her sözüne inanmayı yemin ettiği Miran’ın nasıl kendisine yalan söyleyip babasının canını almaya kalmıştır aklı almaz. İkili arasındaki tüm dengeler değişir. Miran, suçsuz olduğunu Reyyan’a haykırır ancak o babasının ağzından çıkan sözlerin gerçekliğinden emindir. Reyyan, Miran’ın şimdiye kadar rol yaptığını ve hala intikamından vazgeçmediğini düşünmeye başlar.

Ne yaparsa yapsın Miran’ın içindeki öfkesini yok edemediğini anlayan Reyyan, bundan sonra ailesini Aslanbeylerden ve Miran’dan korumak için yemin eder. Hazar’ın kendisini onu öldürmekle suçlaması Miran’ı derinden yaralar ve kendisine yapılan bu haksızlığının nedenini bir türlü anlayamaz. Şadoğulları Miran’ın Hazar’ı merdivenlerden ittiğini öğrenince Aslanbeyler konağını basıp Miran’a silah çekerler.

Miran’ın ailesi tarafından öldürülmesine razı olmayan Reyyan, onun önüne gerilip silahların patlamasına engel olur. Fırat, tam da o sırada Hazar beyin damarlarında Miran’ın kanının dolaştığını söyler. Esma, Hazar’ın kaybettiği mektubu Zehra’ya verir ve ona Miran’ın Hazar’la Dilşah’ın oğlu olduğunu söyler. Zehra, duydukları karşısında donup kalır. Böyle bir haberle sarsılan Zehra, o mektubu ne yapacak? Hazar’a götürüp verecek mi?

Hercai 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Mektubu Hazar’a Verecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler