Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey İle Yıldız'a...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey İle Yıldız’a Şule’den Gözdağı Geliyor!

Show Tv ekranlarının gülme garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 12. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kuzey, Sefer’den Yıldız’ın kaldığı evi öğrenip onun evinin karşısına taşınıyor. Bunu gören Yıldız, ondan hesap sormaya gidiyor. Hastalanma numarası yapan Kuzey, Yıldız’dan ateşini söndürmesini söylediğinde hem tokat yiyor. Hemde havuzu dibini boyluyor. Dizinin yeni fragmanında, Kuzey ile Yıldız’a Şule’den gözdağı geliyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey İle Yıldız’a Şule’den Gözdağı Geliyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, Yıldız’a romantik sözler söyleyip onu yumuşatıyor ama sonunda Yıldız’ı kızdırıyor. Yıldız’da aynısını Kuzey’e yapıyor. Poyraz’ın yaptırdığı kan tahlilinde bulaşıcı hastalık taşıdığı ortaya çıkıyor. Kendisinin Kamer’den başka kadına bakmadığını söylese de kimseyi inandıramıyor. Şule, Kuzey’le Yıldız’a bu işin burada bitmediğini söylüyor.

İşte Kuzey Yıldızı ilk Aşk 12. bölüm 2. fragmanı…

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, gözlerini açtığında gül yapraklarıyla dolu bir otel odasında kendisini bulur. Ömer, Feride’nin önünde diz çöküp af diliyor ve ona evlenme teklifi eder. O sırada Ömer’in babası gelir ve Feride’ye aşağılayıcı sözler söyler. Feride, üzülerek otelden gideceği sırada Ömer’in nişanlandığı kızla karşılaşır. Kızla oturup konuştuktan sonra onun da bu nişanlılığı istemediğini ailelerin zoruyla nişanlandırıldıklarını öğrenir.

Mine, Osman’la birlikte Feride’yi otelden alıp eve götürür. Pembe, doktor Cihan’ı bayıltıp vinçle kaçırır. Cihan, uyandığında polisi arayıp kaçırıldığını söyler ancak Pembe, onun bu söylediğine kimsenin inanmayacağını söyler. Yıldız, Kuzey’le kaçırıldığı yerde çok güzel bir gün geçirir. Ama Yıldız, Kuzey boşanmadan onunla sevgili olmamaya kararlıdır. Geri döndüğünde kimsenin bilmediği kışlıklarına taşınır. Sefer, Yıldız’ın yerini Kuzey’e söyler.

Şule, Kuzey’le konuşup ondan boşanmayacağını söyler. Feride ile Mine, valizlerini toplayıp babalarının kendilerine kötü davrandığını söyleyip annelerinin yanına gider. Gökçe ise onların söylediklerine pek inanmaz. Kuzey, Gökçe’nin Yıldız’la tekrar konuşmasından çok korkar. Bu sefer onun yüzüne bakmayacağını bilir. Korktuğu gibi de olur. Gökçe Yıldız’ın evini bulup karşısına çıkar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kaçıyor Kuzey Kovalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler