Ana SayfaDizilerFerhat İle Şirin 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferhat Aradığı Cevapların Banu'da...

İlgili Postlar

Ferhat İle Şirin 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferhat Aradığı Cevapların Banu’da Olduğunun Farkında!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin ilk bölümüyle büyük beğeni toplamayı başardı. Dizi merakla beklenen 2. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferhat, Banu’ya, Şirin için onun bir abladan daha fazlası olduğunu söylüyor. Banu ise aslında onun sadece ablası olması gerektiğini söylüyor. Şirin’in tavırlarının değişmesini fark eden Hayriye, Ferhat’ın onun aklını bulandırdığını düşünmeye başlıyor. Ferhat ile Banu yakınlaşırken Şirin, aşık olduğunu anlıyor. Dizinin yeni fragmanında Ferhat, aradığı cevapların Banu’da olduğunun farkında.

Cuma Dizileri 2019

Ferhat Aradığı Cevapların Banu’da Olduğunun Farkında!

Ferhat ile Şirin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferhat, sonucu ne olursa olsun geçmişiyle ilgili sırları bulmak için yola çıkıyor. Bu soruların cevaplarının da Banu’da olduğunu biliyor. Şirin’in aşık olduğunu anlayan Hayriye, Ferhat’ı uyarıyor. Öte yandan Yiğit, Şirin’in nişanlısı kendisinden uzaklaştığını anlıyor ve Ferhat’ın üzerine adamlarını gönderiyor. Banu da Ferhat’a karşı bir şeyler hissetmeye başlar ve onun karşısına çıkıp kardeşiyle arasında ne olduğunu sorar.

İşte Ferhat ile Şirin 2. bölüm 2. fragmanı….

FERHAT İLE ŞİRİN 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Kapalı Çarşı’nın en kudretli ailelerinden Karalılar ailesinin son temsilcisi olan Banu, babasından miras kalan işini, soy adını, ailesini  her şeyin üstünde tutan güçlü bir kadındır. Ailesinden kalan, gözü gibi baktığı tarihi köşkün tadilatı için marangoz Ferhat ile yolları kesişir. Ferhat, köşkün tadilatını yapmaya başlar. Ferhat, orada Şirin’e ailenin göz açtırmadığını görür. Banu, Şirin’in o çok istediği konsere onu Ferhat ile gönderir.

İkili orada çok güzel vakit geçirir. Eve döndüklerinde Şirin’in nişanlısı Yiğit, Şirin’in Ferhat’la İzmir’e gittikleri öğrenip tepki gösterir. Şirin istemeye istemeye Yiğit ile evlenmeye zorlanır. Bunu gören Ferhat, ailenin neden Şirin’in bu kadar üstüne düştüğünü ve özgürlüğünü kısıtladıklarını anlamakta zorlanır. Şirin, Ferhat’a karşı bir şeyler hissetmeye başlar. Banu, Ferhat’ı yemeğe götürür. Mekan sahibi Banu’nun arkadaşı ona Ferhat’la aralarında bir şeyler olabileceğini ima eder. Banu ise onun kendisinden küçük olduğunu söyler.

Ferhat İle Şirin 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferhat İki Aşk Arasında Mı Kalacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler