Ana SayfaDizilerSevgili Geçmiş 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cahide Tam Kızlarını Bulmuşken Yine...

İlgili Postlar

Sevgili Geçmiş 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cahide Tam Kızlarını Bulmuşken Yine Kaybediyor!

Star Tv ekranlarının yeni dizilerinden Sevgili Geçmiş merakla beklenen 6. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemal, Cahide’yi kızlarıyla tehdit ediyor ve kendisiyle evlenmeye zorluyor. Cahide Cemal’le asla evlenmeyeceğini söylüyor. Azra, Çilem olmadığını itiraf ediyor. Sinan, İpek’e aşık oluyor ve ona babası gibi biriyle nasıl evlenmiş olacağını soruyor. İpek’te Tekin’i hiç sevmediğini itiraf ediyor. Dizinin yeni fragmanında; Cahide tam kızlarını bulmuşken yine kaybediyor. Polisler gelip kızları tutukluyor.

Cuma Dizileri 2019

Cahide Kızlarını Yine Kaybediyor!

Sevgili Geçmiş 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cahide, kızlarıyla yıllar sonra karşı karşıya geliyor. İpek, annesine koşup sarılıyor. Deren ile Çilem ise annelerini affetmiyor. Deren, annesine babasını neden öldürdüğü sorup üzerine yürüyor. Çilem ise amcasına annesiyle aynı çatı altında kalmak istemediğini söylüyor. İpek’le Deren, sahilde Tekin’i gömdükleri yeri bulduklarında içeride olacaklarını konuşurken onları birisi duyuyor. Polis gelip kızları götürüyor.  Polise kızları ihbar eden Cemal mi?

İşte Sevgili Geçmiş 6. bölüm 2. fragmanı…

SEVGİLİ GEÇMİŞ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Deren, Kenan’la vedalaşmaya iş yerine gittiğinde, İpek’in yangından sonra fabrikadan çalınan paraları, çekleri ve Tekin’in telefonunu onun masasının üzerinde görür. Kenan, geldiği zaman Deren onu dinlemeden yargılamaya başlar ve onu bir daha görmek istemediğini söyler. Kenan, masum olduğunu ifade bile edemez. Azra, işlerin daha fazla büyümesi için Okan’a teslim olur.

Mahir’e kendisini affetmesi için konuşmaya dönen Azra, ondan olumlu bir tepki alamaz. Deren, Kenan ile ayrılıp aşk acısı çekerken Azra’da Mahir’e aşık olduğunu anlar ve oda aşk acısı çeker. İpek, Sinan’a aşık olur. Sinan’da itiraf edemezse de ona aşık olmuştur. Cahide, kızlarının çocukluk fotoğraflarını Afet’le Perihan’a gösterip onları aradığını ve bulması gerektiğini söyler.

Afet, onun İpek’in annesi olduğunu hemen anlar. Cahide’yi Güneşlibahçeden uzaklaştırmanın yollarını aramaya başlar. Cemal, Cahide’yi bulur ama ona kızlarının yerini söylemez. Cahide’yi Tekin’in gömüldüğü yere götüren Cemal, kızlarının birlikte İpek’in kocası Tekin’i öldürüp oraya gömdüklerini söyler.

Sevgili Geçmiş 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Sinan’a Tekin’i Hiç Sevmediğini İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler