Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar İle Fekeli Zor...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar İle Fekeli Zor Durumda!

Atv ekranlarının efsaneleşen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 46. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Müjgan’la Yılmaz, Yamanların yanındaki evlerine taşınıyor. Aradaki duvarın yıkıldığını gören Demir, tahmin edilenin aksine sakin davranıyor. Onlar bahçede eğlenirken Müjgan gözyaşları içinde onları izliyor. Hatip, Şermin’e ev açıyor. Bunu öğrenen Hünkar, Hatip’in karısına haber veriyor. Hatip’le Şermin zina suçundan tutuklanıyor. Şermin, hapishanede Hünkar’ın Fekeli’ye buluştuğu yeri öğreniyor ve onların fotoğraflarını çekiyor. Fotoğraflar ortaya çıkarsa Hünkar ile Fekeli zor durumda kalacak.

Perşembe Dizileri 2019

Hünkar İle Fekeli Zor Durumda!

Bir Zamanlar Çukurova 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir, iki evin arasındaki duvarı Yılmaz’ın yıktırdığını görünce eline balyozu alıp oda duvara vuruyor. Ertesi gün Züleyha, Müjgan’ın yanına hoş geldin demeye gidiyor. Onların duvardaki düğün fotoğraflarını görünce içi eriyor. Hünkar, şirkete oğlunun yanına gidiyor. Demir, Fekeli’ye sattığı arazinin tapusunu görünce onun neden tapuyu geri verdiğini annesine soruyor. Hatta, Fekeli’yle aralarında ne olduğunu soruyor. Hünkar, geçmişte yaşananları anlatıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 46. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, annesine Fekeli’yle ne kadar ileri gittiğiniz sorusuna Hünkar’dan ser yanıt alıyor. Entegre tesisi için arazileri Demir’in satışa çıkarttığını duyan Hünkar, o arazileri satması için kendisinin ölmesini bekleyeceğini söyleyip restini çekiyor. Evde Züleyha’da o ortaklıktan vazgeçmesini söyleyince Demir, Alman ortaklarıyla konuşup ortaklıktan vazgeçip hisselerini satışa çıkarttığını söylüyor.

Saniye, Hatip ağanın Şermin’e açtığı evi öğreniyor. Hatta Şermin’in evinden Hatip’i çıkarken görüyor ve gidip Hünkar’a anlatıyor. Hünkar, Hatip’in eşine gidip kocasının Şermin’e ev açtığını inanmıyorsa gidip bakmasını söylüyor. Karısı Hatip’i polislerle Şermin’le bastırıyor. Şermin’le Hatip, zina suçundan hapse atılıyor. Şermin, Hünkar’ın kendisini hapiste ziyarete gelmesine öfkeleniyor ve hapiste bir mahkumdan Hünkar’la Fekeli’nin gizlice buluştukları yeri öğreniyor.

Şermin’le Hatip’in mahkemesi görülüyor ve tutuksuz yargılanmalarına karar veriliyor. Sabahattin, Şermin’in basıldığını duyunca baş hekimlikten istifa dilekçesi verip ortadan kayboluyor. Yılmaz, savcı hanımı ziyarete gittiğinde, Gülten’i kurtarmak için öldürdüğü Ercüment’in dosyasını görüyor. Savcı hanım faili meçhul hiç bir cinayetin kalmayacağını söylüyor. Şermin, Hünkar’la Fekeli’nin buluşup konuştukları sırada oraya gidip onların fotoğraflarını çekiyor.

Bir Zamanlar Çukurova 46. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan Züleyha’ya Nispet Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler