Ana SayfaDizilerKurşun 7. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Orhan Karşısına Kim Çıkarsa Ezip Geçmeye...

İlgili Postlar

Kurşun 7. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Orhan Karşısına Kim Çıkarsa Ezip Geçmeye Kararlı!

Fox Tv ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Kurşun, 4 Aralık çarşamba günü final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin erken final yapması büyük üzüntüyle karşılandı. Kurşun’un son bölümünde; Orhan babasının mezarını açıp onun intihar etmediğini öldürüldüğünü ispat ediyor. Bu ölümde adı geçen Fahri’nin bakanlık hayali suya düşüyor. Orhan, onu kıskıvrak yakalayıp babasının katilinin kim olduğunu soruyor. Dizinin final bölümü fragmanında; Kerim paşa Leyla’nın Nuri’nin kızı olduğunu öğreniyor ve onu tehdit ediyor. Davasından vazgeçmeyen Orhan, karşısına kim çıkarsa ezip geçmeye kararlı görünüyor. Bu Leyla dahi olsa.

Çarşamba Dizileri 2019

Orhan Karşısına Kim Çıkarsa Ezip Geçmeye Kararlı!

Kurşun 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tüm düğümler çözülecek. Kerim paşa Nuri’ye kızı Leyla’yı ortadan kaldırmasını yada kendisinin yeni bir boğa bulacağını söylüyor. Leyla’nın Nuri’nin kızı olduğunu öğrenen Timur, onu tehdit ediyor. Orhan, Leyla’nın büyük bir sırrı olduğunu anlıyor. Nuri, kızıyla konuşmaya gidiyor ve eğer savcıdan uzak durmazsa onun sonu olacağını söylüyor. Orhan ise davası uğruna herkesi ezip geçmeye kararlı olduğunu dile getiriyor.

İşte Kurşun 7. bölüm 1. fragmanı ….

KURŞUN 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Nuri, Orhan savcının itibarını bitirmek için onun babasının ölmeden önce görevini kötüye kullandığını, rüşvet aldığını ve daha sonra intihar ettiğini gazetesinde büyük manşetlerle yayınlar. Orhan’ın annesi bu haberi Leyla’nın yazdığını öğrendikten sonra fenalaşır. Leyla, Orhan’ın evine gidip o haberi kendisinin yazmadığını söylese de Orhan’ın annesi onu evden kovar. Annesini sakinleştirmeye çalışan Orhan, Leyla’nın çalıştığı gazeteyi Nuri’nin satın aldığını ve bunun onun oyunu olduğunu söyler. Başsavcı Orhan’a devam ettiği davadan uzaklaşmasını ister.

Orhan, babasının ölüm raporunu ele geçirir ve raporun altındaki imzalardan Filiz Ertan cinayetindeki ölüm raporunun altındaki imzayla aynı kişi olduğunu görür. Orhan, babasının mezarının açılmasına karar verir. Serdar, hapisten tahliye olur. Çıktıktan sonra babasına gönderdiği mektubun Orhan savcının cebinden çıktığını öğrenince Aydın’ın Orhan’a çalıştığını anlar. Fahri, oğluna yakında bakan olacağını başını tekrar belaya sokmaması konusunda onu tembihler. Serdar, Aydın’ın davaya çıkacağı gün onun götürüldüğü aracın önünü kesip onu oradan kaçırır ve bir dağ evine götürür.

Aydın’ın elleri ayaklarını bağlayıp ona işkence edeceği sırada, Cellat adamlarıyla birlikte içeri girer. Leyla, Nuri’nin karşısına iki haberle çıkar. Birincisi Orhan’ın babasının öldürüldüğü haberi, diğeri ise bu işin içinde Farhi’nin olduğu. Nuri, o haberi yayınlayamayacağını söyleyince Leyla, haberin başka bir gazetede basıldığını söyler. Fahri, bunlardan habersiz bakan olma hayaliyle gittiği görüşmede içeri alınmaz ve eline gazetedeki haberi verilir. Sinirle çıkan Fahri, Orhan’a bunu ödeteceğini söylenirken şoför koltuğunda Orhan’ı görür. Orhan Fahri’yi götürüp boğazlar ve ona babasını kimin öldürdüğünü sorar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler