Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cevdet Düğümü Çözülüyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cevdet Düğümü Çözülüyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Aşk Ağlatır 13. yeni bölümüyle 1 Aralık Pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yusuf, Nalan’ın karnındaki bebeğin Mert’den olduğunu öğrendikten sonra Ada’nın yanına koşuyor. Sumru ise Çiçek’le Fırat’ı her şeyi bilip sustukları için evden kovuyor. Yusuf, Ada’ya evlenme teklif ediyor. Rüzgar ise abisiyle karşı karşıya geliyor. Ada kaçırılınca Cevdet Nihal’ın karşısına çıkıp o bu eve gelmezse kendisinin geleceğini söylüyor. Cevdet düğümü çözülüyor.

Pazar Dizileri 2019

Cevdet Düğümü Çözülüyor!

Aşk Ağlatır 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yusuf, Ada’ya evlenme teklif ediyor. Oda teklifi kabul ediyor. Rüzgar, abisinin neden bu oyunu oynadığını anlıyor ve bir birlerine giriyorlar. Nalan ise tek başına kalıp intihar etmeyi düşünüyor. Ada kaçırılıyor. Bunu öğrenen Yusuf’la Cevdet, Rüzgar’ın evine gidiyorlar. Cevdet, Ada eğer bulunup o eve gelmezse kendisinin geleceğini söylüyor. Aslında Cevdet kim?

İşte Aşk Ağlatır 13. bölüm 2. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, Yusuf’u sağ salim gördüğü için o kadar mutlu olur ki gidip boynuna sarılır. Onları gören Nalan, Ada’ya çocuğunun babasını bırakmasını söyler. Yusuf, Ada’nın elinden tutup kamyonete bindirir. Nalan o sinirle Yusuf’un dedesine gidip torununun bir başkasını sevdiğini söyler. Ada, Yusuf’a kendisinin babasız büyüdüğünü, onun çocuğunun babasız büyümesine gönlünün razı olmadığını söyleyip kamyonetten iner. Yusuf’a tokat atan dedesi evi terk eder. Yolda soyguncuların saldırısına uğrayan yaşlı adamı Cevdet kurtarır.

Gizemli bir şekilde hayatlarına giren Cevdet, önce Yusuf’un hayatını, sonra onun dedesinin hayatını kurtarır. Ada, Yusuf’la buluştuğu bankta Cevdet’le tanışır. Çiçek, Nalan’ın odasına gidip testi ararken ona yakalanınca ona kitap aradığını söyler. O sırada Çiçek’e Nalan’ın bir şey yapmasından korkan Fırat koşarak eve gelir. Yıldırım bey hayatını kaybeder. Mert, babasının ölmeden önce yazdığı mektubu okuyunca, Ada’nın babasının tüm mal varlığını ele geçirdiği gibi bir de üvey annesiyle birlikte öldürdüğünü öğrenir.

Yıldırım beyin cenazesine Cevdet de katılır. Yusuf, Nalan’la evlenmeye mecbur kalır. Nalan, gelinliğini Yusuf ise damatlığını giyip nikah salonuna gider. Aynı zamanda Rüzgar, Ada’ya bir yüzük alıp onu yemeğe götürür ve ona evlenme teklif eder. Nalan, nikahta evet dedikten sonra sıra Yusuf’un cevabına gelir. O sırada içeri giren Cevdet, elindeki DNA raporunu göstererek  ‘Hayır’ der.

Aşk Ağlatır 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan’dan Kurtulan Yusuf Ada’ya Koşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler