Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Aslında Pilot'un Düşmanı Olduğunu...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Aslında Pilot’un Düşmanı Olduğunu Anlıyor!

Atv ekranlarının pazar günlerin vazgeçilmez dizisi haline gelen Kimse Bilmez 24. yeni bölümüyle 1 Aralık pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, oğlu Alican’a sünnet düğünü yapıyor. Pilot, Vedat’a Ali hocanın abisi olduğunu, bundan sonra üç kardeş olacaklarını ve arkalarında abisinin olduğu için artık sırtlarının yere gelmeyeceğini söylüyor. Öldü sanılan Uygar ise Ali’yi öldürmek için nişan alıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ali, aslında Pilot’un düşmanı olduğunu anlıyor.

Pazar Dizileri 2019

Ali Pilot’un Düşmanı Olduğunu Anlıyor!

Kimse Bilmez 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Pilot, abisine kavuşmasının sevincini Duygu’yla paylaşıyor. Ali, Sevda’ya evlenme teklif ediyor. Oda kabul ediyor. Ali Kurt beyden Pilot’u büyüten kişinin Erniko olduğunu öğreniyor. Öldürdüğü adamın kardeşine babalık etmesini ve Vedat’la Pilot’un da babalarının katili bulup öldürmek için ant içtiklerini öğreniyor. Ali, yıllar sonra bulduğu kardeşiyle karşı karşıya mı gelecek?

İşte Kimse Bilmez 24. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1200071338460884993

KİMSE BİLMEZ 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Duygu’un ailesi onun Pilot’la görüşmesine izin vermediği için iki sevgili gizli gizli buluşur. Sevda, Ali’nin evinin önünden geçerken Alican’ı görüyor ve onun doğum gününü kutlar. Alican, Sevda’ya babasının onu aramak için doğum gününü yarım bırakıp gittiğini söyler. Sonra Özlem geliyor ve Sevda’ya hangi yüzle karşılarına çıktığını söyler. O sırada Sevda’nın telefonu çalar ve Alimm yazısını Özlem’e gösterir. Sevda, Özlem’e, Ali’nin müstakbel eşi olduğunu ve onun yıllarca Ali’den oğlunu sakladığını hangi yüzle hala o evde kaldığını söyler.

Vedat’a bir paket gelir ve içindeki notta babasının katilini bulmak istiyorsa verdiği adrese gitmesi yazar. Ali’ye de bir paket gelir ve içinde Süleyman’la çekilmiş fotoğrafını ve kardeşinin tahmin ettiğinde de yakınında yazan bir bulur. Ali, nottaki adrese gidip kardeşinin kar küresini bulur. Ali, Sevda ile buluşup kardeşini bulduğunu söyler. Uygar’ın amcasının öldüğü gün garson kızın her şeyi Kurt beyin yaptırdığını söylediği aklına gelir.

Kurt beyin baştan beri kardeşinin yerini kendisinden sakladığını anlar. Ali, Pilot’un kardeşi olduğunu anlayıp onu çocukken buluştukları yere çağırır. Pilot, neden kendisini oraya çağırdığını o yerin abisiyle buluştukları yer olduğunu söyler. Ali, ona yıllardır onu aradığını ve hiç umudunu kesmediğin söyleyip Süleyman deyip ona sarılır. Vedat’da babasının katilinin Ali olduğunu öğrenip silahını Ali’ye doğrultur.

Kimse Bilmez 24. Bölüm Fragmanı Yayında! Uygar Ali’ye Tuzak Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler