Ana SayfaDizilerYasak Elma 59. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! 'Yıldızlarda Kayar Halit'!

İlgili Postlar

Yasak Elma 59. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Yıldızlarda Kayar Halit’!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 59. yeni bölümüyle 2 Aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, onca olaydan sonra Halit’in Şahika’yla iş birliği yapmasına kayıtsız kalmıyor ve artık onun hiç bir sözüne inanmayacağını söylüyor. Şahika, Ender’e kendi safında olmasını teklif ediyor. Eğer kabul etmezse Yiğit’in onu boğaza ittiği anların videoyla onu tehdit ediyor. Dizinin yeni fragmanında; Yıldız, Halit’e kendisini kaybetmekten neden korkmadığını soruyor. Halit’de neden korkacağını söyleyince Yıldız lafı yapıştırıyor ve ‘Yıldızlarda kayar Halit’ diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

‘Yıldızlarda Kayar Halit’!

Yasak Elma 59. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, Şahika’nın geri dönmesine çocuklarında tepki göstermesini istiyor. Ender’le Kaya, Yiğit’in istemesi üzerine evlenmeyi kabul ediyorlar. Şahika, Ender’e abisiyle evlenmesinin onun için büyük prestij olacağını söylüyor. Ender ise, gittiği yerde kendisinin görümcesinin olduğunu söylerse büyük havası olacağını söylüyor. Yıldız, Zehra ile gittiği bir resim sergisinde kendi portresinin yapıldığını görüyor.  O portreyi kim yaptı?

İşte Yasak Elma 59. bölüm 2. fragmanı….

YASAK ELMA 58. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Halit’le evliliğini tekrar denemeyi kabul eder. Ender’in Halit’in karşısında Nadir’le bir olduğunu ve yönetim kuruluna girdiğini öğrenen Yıldız, ona cephe alır. Dernektekilere pahalı hediyeler alıp yönetim başkanlığına adaylığını koyup büyük vaatlerde bulunur. Dar boğazda olan Halit, Yıldız’ın harcamalarına kısıtlama getirir. Ender, oğullarının gönlünü almak için harekete geçer. Önce Yiğit’e lüks bir araba alır. Ardından Erim’in o çok istediği pahalı gitarı alır.

Halit, Yıldız’ı yemeğe çıkarır. Ender’le Nadir’de aynı restoranda gelir ve Nadir Halit’in yanında Yıldız’a iltifatlar eder. Nadir Ender’e, Halit’in neden Yıldız’dan vazgeçemediğini anladığını söyler. Halit, ertesi gün Nadir’in karşısına çıkıp karısından uzak durmasını söyler. Yiğit, Lila’yı kaçırıp evine götürür. Lila, Yiğit’in kendisine yaptığının aynısını ona yaparak sabah kalkıp her şeyin bittiğini onun babasının yanında çalışan biri olduğunu söyleyip bırakıp gider.

Yiğit, yeni kimliğini alıp annesiyle babasına randevu verir. Yiğit, onlara kendisi için her şeyi yapıp yapamayacağını sorar. Onlarda tabi deyince, o zaman evleneceklerini söyler. Öte yandan Halit, acil bir toplantı için Ender’le Nadir’i şirkete çağırır ve onların karşısına kendi yanında yer alacak olan Şahika’yı çıkarır.

Yasak Elma 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Hata Üstüne Hata Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler