Ana SayfaDizilerAzize 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kartal Azize'ye Kefil Oluyor!

İlgili Postlar

Azize 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kartal Azize’ye Kefil Oluyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Azize 3. yeni bölümüyle 3 aralık salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Kartal, hastaneye kaldırılan abisinin öldüğünü söyler. Azize, çantasında zehirle yakalanıp Baykal’ı öldürmekle suçlanır. Ancak onları ikna etmek için zehri içer. Okan’a gönderdiği notla kendisinin zorla tutulduğunu ve panzehire ihtiyacı olduğunu yazar. Azize, Kartal’ın kendisini götürdüğü yerde Baykal’ın yaşadığını görür. Hatta Kartal bundan sonraki görevi ona bakmak olduğunu söyler. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Babasının şüphelenmesi üzerine Kartal, Azize’ye kefil oluyor.

Salı Dizileri 2019

Kartal Azize’ye Kefil Oluyor!

Azize 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Azize, Baykal’a bakmak zorunda kalıyor. Kardeşinin fişinin çekileceğini öğrenen Azize, kardeşinin katiline bakmak zorunda kalıyor. İskender ile Asya, Azize’ye güvenmiyor. Ama Kartal, onlara onun kefili kendisi olduğunu söylüyor.

İşte Azize 3. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/SpkqYOlu5lE

AZİZE 2. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Her gün kocasından dayak yiyen Yıldız, onu öldürmek için harekete geçer. Ama Baykal’ı kanlar içinde yerde yatarken, Azize’nin de başında olduğunu görünce onu arka bahçeye götürüp kaçması için yardım eder. Azize’nin gitmemek için direndiği dakikalarda Baykal’ın koruması geliyor ve Yıldız onu öldürmek zorunda kalır. Kartal, oraya geldiğinde Yıldız, korumayı kaçmaya çalışırken yakaladığını söyler.

Kartal, Yıldız’la Azize’yi abisinin katili ortaya çıkana kadar başka bir yere gönderir. Azize, oradan kaçmayı başarıyor ancak yolda Kartal’la karşılaşır. Eline geçirdiği silahı Kaltal’a doğrultuyor ama yapamaz. Kartal onu eve tekrar getirir. Asya, Azize’nin çantasından zehir bulur ve soluğu Kartal’ın yanında alır. Azize, onların zehir olmadığı söyleyip tüpün birisini kırıp içer. Vücudundaki zehirden kurtulmak için Azize tüplere kendi kanına alıp içine Okan komisere bir not yazar ve o tüplerdeki kanın Kartal’ın kanı olduğunu tahlile gitmesini ister.

Not Okan’ın eline geçer ve Azize’ye panzehiri göndermenin yolunu bulur. Azize, panzehiri içip zehirden kurtulur. Barbaros, kızını almak için Kartal’ı tehdit eder. Kartal Yıldız’ı babasına gönderir. Baykal’ın öldüğü haberi geliyor ve cenaze için taziyeler kabul edilir. Yıldız, Baykal’ın öldüğü için derin bir nefes alır. Bu arada Azize, evden kurtulmak için çareler arar ama Kartal’ın onu bırakmaya niyeti yoktur. Baykal, ölmemiştir ve bu sır herkesten saklar. Kartal, Azize’ye alıp abisinin yanına götürür. Ona orada kalıp abisini iyileştirmesini ister.

 Azize 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize Baykal’ı Görünce Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler