Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suna Gizli Gizli Nejat'la...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suna Gizli Gizli Nejat’la Kayra’yı İzliyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisi 24. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nejat’ ile Kayra hayatlarından çıkmak isteyen Suna’yı unutamıyor ve onun fotoğraflarına bakıp neden böyle bir şey yaptığını düşünüyor. Suna, Kayra ile Nejat’ı özleyince gizlice eve gidiyor ancak yakalanıyor. Koltuk değnekleri olmadan yürüyemeyeceği sırada Nejat ona yardım edince bu durum Suna’nın hoşuna gidiyor ve onun kucağından inmek istemiyor. Aşk acısı çeken Suna gizli gizli Nejat’la Kayra’yı izliyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Suna Gizli Gizli Nejat’la Kayra’yı İzliyor!

Benim Tatlı Yalanım 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Çok hasta olan Pervin, kızlarına neden şimdiye kadar anneleri olduğunu açıklamadığını anlatıyor. Suna, gizli gizli Nejat’la Kayra’yı izlerken Nejat’da onu gizlice izliyor. Aylin ise sanki Nejat’dan hiç ayrılmamış gibi ona yemekler yapmak istiyor. Kayra, Aylin’e anne diye hitap etse de Suna’yı unutamıyor. Hande, Serkan’ı dudağından öpüyor. Burcu da Serkan’a Hande’ye onun daha önce ona aşık olduğunu anlattığını söylüyor. Serkan Hande’yi kullanmayı düşünürken kendisi kullanılmış duruma düşüyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 24. bölüm 2. fragmanı..

BENİM TATLI YALANIM 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Şevket, Pervin’in yanında kalmaya devam eder. Kahveyi ise Rafet’e bırakır. Saniye ile Suna’da artık yeni bir iş yapmak için çareler düşünürken Rafet, onlara çok güzel bir kiralık kafe bulduğunun müjdesini verir. Aylin, Kayra’yı Nejat’ın yanına götürüp onun babasının yanında kalmasının en doğrusu olacağını söyler. Nejat, Aylin’in bu davranışı karşısında mutluluktan havalara uçar.

Hayri ise Aylin’e karşı temkinli davranır. Yıllar önce onları bırakıp gittikten sonra onların hayatını mahvettiğini, şimdi gelip yine onların hayatını mahvettiğini yüzüne vurur. Serkan ise Hande’e yakın davranıp onun nelerin peşinde olmaya çalışır. Kayra, Suna’yı özler ve onu görmek ister. Kendisini göremeye gelen Suna, Kayra’ya karşı kötü davranınca ağlayarak babasına koşup gitmek istediğini söyler.

Aylin eve gider ve Kayra’yı sakinleştirmeye çalışır. Kayra Aylin’e gitmemesini bu gece yanında kalmasını ister ve ona ilk defe ‘Anne’ der. Aylin, böylelikle Suna’ya Nejat’ın arasını açmayı başarıp Kayra’ya annesi olduğunu kabullendirmeyi başarır. Nejat, tüm bunların Aylin’in bir oyunu olduğunu anlayacak mı?

Benim Tatlı Yalanım 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Suna Nejat’dan Ayrı Kalmaya Dayanamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler