Ana SayfaDizilerMasterChef 15. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 15. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye eleme gecesiyle dün akşam erkanlara geldi. Türkiye’nin en çok izlenen yemek yarışma programının yayınlanan son bölümünde her iki takımda eleme heyecanı öncesi şeflerin isteği üzerine karavana yemek yaptılar. Daha sonra önceki gün belirlenmiş olan 4 eleme adayından, Somer Şefin hazırlamış olduğu Uskumru dolması yemeğini yapmaları istendi. Yemeğin yapılışını ve Uskumrunun kılçığının çıkarılma tekniği gösterildi. Yarışmacılar bu etapta en iyi tabağı yapmak için ter döktüler. MasterChef 15. hafta elenen yarışmacı belli oldu.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye’de elenen yarışmacı normalde salı veya çarşamba günü açıklanıyordu. Bu hafta bir değişiklik oldu ve eleme gecesi Cuma gününe alındı. Gelecek hafta hangi gün eleme günü hangi gün olacak henüz belli değil. MasterChef’in artık son haftalarına yaklaşılıyor ve her etap bir önceki etaptan daha zorlu geçiyor. Bu günkü elenen yarışmacıdan sonra geriye 7 yarışmacı kaldı. Bundan sonra artık yarışmacılar bir birlerinin isimlerini yazamayacak. Her gün bir dokunulmazlık oynanacak ve arkasından bireysel dokunulmazlık oynanacak. Böylelikle kimse kimseyi eleme potasına taşıyamayacak.

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

MasterChef’in bu haftaki eleme menüsü Uskumru dolması olarak belirlendi. Eleme öncesinde, eleme potasına düşen 4 yarışmacıya şefler MasterClass verdi. Uskumru balığının kılçığını balığın karnını yarmadan almanın incelikleri gösterildi. Eleme yemeği için şefler yarışmacılara 45 dakika süre verdi. Bu süre içinde balığın kılçığını çıkarmada başarılı olamayan yarışmacılara ikinci balığı denemeleri hakkı verildi.

Hemen hemen 4 yarışmacıda ilk denemelerinde Uskumru balığının kılçığını balığa zarar vermeden çıkaramadı. İkinci haklarından başka hakları olmadığı için ellerindeki balıkla devam ettiler. Rıfat, balığın kılçığını balığa zarar vererek çıkardı. Somer şef, Rıfat’ın o balığı kurtarmasını şapkadan tavşan çıkarmasına benzetti. Ama Rıfat, balığı kurtarmayı başardı. Süre bittiğinde şefler yarışmacıların tabaklarını tek tek tadımını yaptılar ve en iyi tabağı Batuhan’ın yaptığını açıkladılar.

İkinci en iyi tabağı Güzide yaparak ikinci oldu. Son ikiye Rıfat ile Kıvanç kaldı. Rıfat’ın da balığının pişmesi beğenildi. Elenen yarışmacı KIVANÇ oldu. Şefler Kıvanç’ı yarışmadan uğurlarken ona övgüler yağdırdılar.

MasterChef Elenen Yarışmacı Belli Oldu

MasterChef 15. Hafta Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler