Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aylin Oyuna Geldiğini Anlıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aylin Oyuna Geldiğini Anlıyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisi merak edilen 25. yeni bölümüyle 7 aralık cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Suna,, Nejat’a Aylin’in tehdidi yüzünden ondan vazgeçmek zorunda kaldığını anlatmış ve ikili Aylin’den gizli görüşmeye karar vermişti. Ancak dizinin yeni bölüm fragmanında ikilinin gizlice buluşmaları açığa çıkıyor. Aylin, Hayri’nin Kayra’yla konuşmalarını duyuyor. Aylin oyuna geldiğini anlıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Aylin Oyuna Geldiğini Anlıyor!

Benim Tatlı Yalanım 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nejat’la Suna, çok güzel bir gün geçiriyorlar. Nejat, Suna’yı özleyen kızına teselli verip ona çok yakında Suna annesiyle kavuşacağını söylüyor. Aynı şeyleri de Hayri’inin Kayra’ya söylediğini Aylin duyuyor ve kendisine oyun oynandığını anlıyor. Bundan sonra Aylin’in tavrı ne olacak?

İşte Benim Tatlı Yalanım 25. bölüm 1. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Suna’yla Nejat’ı ayırmayı başaran Aylin, ona yaklaşmak için elinden geleni yaper. Kayra, Aylin’e anne dese de Suna’yı bir türlü unutamaz. Onun resmine gizli gizli bakıyor. Nejat, Suna’yı gizli gizli izler. Suna’da her gün Kayra’nın okuluna gidip onları geriden izler. Aylin, Kayra’yı okula bıraktığında Nejat’ın koluna girer. Onu gören Suna’nın arkadaşı onları samimi bir şekilde gördüğünü anlatr. Suna, Nejat’ı arayıp konuşmak ister.

Suna, Nejat’ı aradığında onu geriden arabasının içinden izlier. Nejat, Suna’ya çok yoğun olduğunu söyleyip onu sinirlendirir. Saniye, Hayri’nin evli olduğunu öğrenince yıkılır. Suna, ablasına onu dinlemesini istiyor ancak Saniye Hayri’yi dinlemez. Hayri, Suna’dan yardım ister. Suna, ablasını dağ evine götürür. Hayri, son anda Nejat’ın engeline takılıyor ve o da gelir.

Hayri, Saniye ile konuşmaya çalışırken Nejat’da Suna’yla yalnız kalıp konuşur. Suna, Nejat’a Aylin’le aralarında ne olduğunu sorar. Suna, Nejat’a türlü numaralar yapıp kendisini ona taşıttırır. Nejat, onun numara yaptığını anlayınca işler değişir. Suna, neden onları terk ettiğini anlatmak zorunda kalır. Nejat’la Suna, barışıyor ama bunu herkesten saklamaya karar verir.

Hayri, Saniye uyurken başına gider ve ona kağıt üzerinde evli olduğunu, abisi öldükten sonra yeğeninin babasız büyümemesi için bunu yaptığını anlatır. Saniye, uyuma numarası yaptığı sırada her şeyi duyar. Nejat, kimsenin haberi olmadan elinde çiçeklerle Suna’yla buluşmaya gider. Ona Aylin’in nasıl olsa bir açığını yakalayacağını, onun açığını bulana kadar bu numaraya devam etmeleri gerektiğini söyler.

Benim Tatlı Yalanım 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nejat’la Suna Ayrı Kalmaya Dayanamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler