Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nejat'la Suna Ayrı Kalmaya...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nejat’la Suna Ayrı Kalmaya Dayanamıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım 24. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Saniye, Hayri’nin evli olduğunu öğrenince ikilinin araları bozuluyor. Hayri, Saniye’nin gönlünü almak için Suna’yla birlikte bir plan yapıyor. Saniye’yi dağ evine götürüp her şeyi anlatmayı planlıyor ama Nejat’da onunla birlikte geliyor. Suna, Nejat’a daha fazla direnemiyor ve onu neden terk etmek zorunda kaldığını anlatıyor. Nejat’la Suna ayrı kalmaya dayanamıyor. Ancak yeni planları barıştıklarını herkes den saklamak oluyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Nejat’la Suna Ayrı Kalmaya Dayanamıyor!

Benim Tatlı Yalanım 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Suna’yla Nejat’ı ayırmayı başaran Aylin, ona yaklaşmak için elinden geleni yapıyor. Kayra, Aylin’e anne dese de Suna’yı bir türlü unutamıyor. Onun resmine gizli gizli bakıyor. Nejat, Suna’yı gizli gizli izliyor. Suna’da her gün Kayra’nın okuluna gidip onları geriden izliyor. Aylin, Kayra’yı okula bıraktığında Nejat’ın koluna giriyor. Onu gören Suna’nın arkadaşı onları samimi bir şekilde gördüğünü anlatıyor. Suna, Nejat’ı arayıp konuşmak istiyor.

BENİM TATLI YALANIM 24. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Suna, Nejat’ı aradığında onu geriden arabasının içinden izliyor. Nejat, Suna’ya çok yoğun olduğunu söyleyip onu sinirlendiriyor. Saniye, Hayri’nin evli olduğunu öğrenince yıkılıyor. Suna, ablasına onu dinlemesini istiyor ancak Saniye Hayri’yi dinlemiyor. Hayri, Suna’dan yardım istiyor. Suna, ablasını dağ evine götürüyor. Hayri, son anda Nejat’ın engeline takılıyor ve o da geliyor.

Hayri, Saniye ile konuşmaya çalışırken Nejat’da Suna’yla yalnız kalıp konuşuyor. Suna, Nejat’a Aylin’le aralarında ne olduğunu soruyor. Suna, Nejat’a türlü numaralar yapıp kendisini ona taşıttırıyor. Nejat, onun numara yaptığını anlayınca işler değişiyor. Suna, neden onları terk ettiğini anlatmak zorunda kalıyor. Nejat’la Suna, barışıyor ama bunu herkesten saklamaya karar veriyorlar.

Hayri, Saniye uyurken başına gidiyor ve ona kağıt üzerinde evli olduğunu, abisi öldükten sonra yeğeninin babasız büyümemesi için bunu yaptığını anlatıyor. Saniye, uyuma numarası yaptığı sırada her şeyi duyuyor. Nejat, kimsenin haberi olmadan elinde çiçeklerle Suna’yla buluşmaya gidiyor. Ona Aylin’in nasıl olsa bir açığını yakalayacağını, onun açığını bulana kadar bu numaraya devam etmeleri gerektiğini söylüyor.

Benim Tatlı Yalanım 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Suna Gizli Gizli Nejat’la Kayra’yı İzliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler