Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 25. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Uygar'ı Öldürüyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 25. Bölüm Fragmanı Yayında! Ali Uygar’ı Öldürüyor!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez 24. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Pilot ile Ali, yıllar sonra bir birlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor. Ali, oğlu Alican’a sünnet düğünü yapıyor. Öldü zannedilen Uygar ortaya çıkıyor. Ali’yi öldürmek için pusu kuran Uygar, onu öldürmeye çalışırken yanlışlıkla Hüdaverdi’yi vuruyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ali , Kurtbeyin’de yardımıyla Uygar’ı kıskıvrak yakalıyor. Uygar’ın Ali’nin silahından çıkan kurşunlarda yere yığılıyor. Ali Uygar’ı öldürüyor.

Pazar Dizileri 2019

Ali Uygar’ı Öldürüyor!

Kimse Bilmez 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda;  Ali Kurt beyin de yardımıyla, Uygar’a pusu kurup onu kıskıvrak yakalıyor. Ama Uygar önlemini alıyor. Ali emniyet güçlerinin gelmesinin ardından Uygar’ı serbest bıraktığı sırada Uygar silahı yerden alarak Ali’ye doğrultuyor. Ondan hızlı davranan Ali Uygar’a kurşun yağdırıyor. Uygar, üç yerinden vurulup yere yığılıyor. Sevda’ya Ali, bundan sonra Uygar’ın ebediyen hayatlarından çıktığını söylüyor.

İşte Kimse Bilmez 25. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1201248798816821249

KİMSE BİLMEZ 24. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıllar sonra Ali kardeşine, Pilot da abisine kavuşuyor. Ali, kendisinden saklanan geçmişinin peşine düşer ve tüm kapılar Kurt beye açılıyor. Kurt beyin karşısına çıkan Ali, ondan hesap soruyor. Kurt beyden önemli bir sır daha öğrenen Ali yıkılıyor. Oğlunun katili Erniko’yu öldüren Ali duyduğu şeyle şok oluyor. Pilot’u büyüten baba dediği kişinin Erniko olduğunu ve Vedat’la kardeşinin onun katilini bulup öldürmek için ant içtiklerini öğreniyor.

Ali, artık Sevda’dan ayrı kalamayacağını anlıyor ve ona bir süpriz hazırlıyor. Yüzük alıp Sevda’nın karşısına çıkan Ali, ona evlenme teklif ediyor. Sevda, evlenmeyi kabul ediyor. Ali, oğluna sünnet düğünü yapıyor. Pilot, abisinden sonra yeğenini bulmanın da sevincini yaşıyor ve yeğenini sırtından indirmiyor. Herkesin öldü zannettiği Uygar, yaralı bir şekilde kurtulmuş Ali’yi ortadan kaldırmak için sünnet düğünü gününü seçmiştir. Uygar, Ali’yi vurmak için hazırlanır ancak kurşun adresini şaşırır ve Hüdaverdi vurulur. Kanlar içinde yere yığılan Hüdaverdi hayatta kalabilecek mi?

Kimse Bilmez 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Aslında Pilot’un Düşmanı Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler