Ana SayfaDizilerYasak Elma 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Tuzağa Düşüyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Tuzağa Düşüyor!

Fox Tv’nin bol entrikalı dizisi Yasak Elma 59. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şahika’nın dönüp şirkette çalışmaya başladığını duyan Yıldız deliye dönüyor. Yiğit’in zorlamasıyla Kaya ile Ender evlenmek zorunda kalıyor. Leyla, Kaya’nın yanından ayrılıp Halit’in şirketinde işe başlıyor. Yıldız, Zehra ile gittikleri sergide kendisinin portresini görüyor ve resmi Nadir’in aldığını öğreniyor. Şahika, Ender’i Yiğit üzerinden tehdit edip safına çekmek istiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yıldız, tuzağa düşüyor. Halit, onu Nadir’le birlikte görüyor.

Yıldız Tuzağa Düşüyor!

Yasak Elma 60. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanında; Şahika, Ender’i avucunun içine alıp her şeyi yaptıracağını düşünüyor. İlk planı, Leyla’yı Halit’e yaklaştırmak. İkinci planı ise Nadir’in  Yıldız’a olan ilgisini Halit’in duymasını sağlamak oluyor. Yıldız’ın haberi bile olmadan Nadir, onun masasına oturuyor ve o anların fotoğrafları çekilip Halit’e gönderiliyor. Halit, oradan Yıldız’ı yaka paça alıp götürüyor. Nadir’in Halit’e yeni süprizi ise Yıldız’ın resmini ona hediye etmek oluyor. Bu arada Ender, Şahika’nın safında görünse de onu alt etmek için kendisine gizli bir ortak buluyor.

İşte Yasak Elma 60. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 59. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kaya, Yigit’e Ender’le birbirlerini sevmediklerini onunla evlenemeyeceğini söylüyor. Yiğit, aynı cevabı Ender’den de alınca ortadan kayboluyor. Kaya ile Yıldız, Yiğit’i aramaya koyuluyorlar. Yiğit’in kaybolduğunu Lila’da öğrenince telaşlanıyor. Zehra, onun Akın’ın yanında olabileceğini söylemesiyle Lila, soluğu Akın’ın evinde alıyor. Yiğit, Lila’yı affetmiyor, Kaya ile Ender, Yiğit’i bulduktan sonra onu razı edemeyince evlenmek zorunda kalıyor.

Bunu öğrenen Leyla, Kaya ile konuşup işinden istifa ediyor. Yıldız, Halit’le konuşup onu şirkete işe aldırıyor. Şahika, Erim’e gidip annesinin Kaya’yla evlendiğini söylüyor. Erim, annesi ile Yigit’e bunu kendilerinden sakladıkları için onlara restini çekiyor. Ancak Yiğit, Erim’le konuşup onu sakinleştiriyor. Zehra ile Yıldız, gittikleri resim sergisinde aynı Yıldız’a benzeyen bir portre görüyor. Yıldız, resmi kimin aldığını sorduğunda Nadir’in aldığını duyunca korkmaya başlıyor.

Birde üstüne Nadir, onu arıyor ve resmi ona hediye edebileceğini söylüyor. Yıldız, kendisini bir daha aramamasını söyleyip telefonu kapatıyor. Şahika, Halit’e Nadir’in onun evini ve ofisini dinleyebileceğini söylüyor. Halit, bu konuyla ilgilenmesi için Şahika’yı görevlendiriyor. Nadir, Ender’e Şahika’yı kendi saflarına çekmesi için elinden geleni yapmasını istiyor. Şahika, ondan önce Ender’i safına istiyor ve eğer kendi tarafına geçmezse Yiğit’in onu boğazın sularına iterken çekilen videonun kasasında olduğunu işaret ediyor.

Yasak Elma 59. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Yıldızlarda Kayar Halit’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler