Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceren Ava Giderken Avlanıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceren Ava Giderken Avlanıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 21. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ceren, Agah beyin teklif ettiği parayı tam alacakken Şeniz, Seher’le birlikte buna engel oluyor. Cemre’nin Nedim’in gömleğini iliklerken çekilen video magazine düşüyor. Nedim’in şirkette çalışmak istemesi hem Agah, hem de Cenk tarafından tepkiyle karşılanıyor. Şeniz, Cemre ile Cenk’i balayına gönderiyor. Ancak Ceren’le Nedim’de onlarla birlikte geleceğinden son dakika haberleri oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ceren ava giderken avlanıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceren Ava Giderken Avlanıyor!

Zalim İstanbul 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Agah balayına Nedim’le Ceren’in de gittiğini duyunca deliye dönüyor. Seher, onları kendisinin gönderdiğini söylüyor. Agah bey, Ceren’in Cenk’e olan aşkını itiraf ettiği ve Nedim’e eziyet ettiği videoyu Seher’e seyrettirmek zorunda kalıyor. Şeniz’in Ceren’i gönderme amacı bir taşla iki kuş vurmaktır. Ceren’e, Cemre ile oğlunun sahte evliliklerini ispatlaması karşılığında ona isterse vereceğini söylemiştir. Ceren’in ise, Şeniz’in vitaminlerini değiştirdiğinden haberi yoktur. Sancılar içinde yere yığılan Ceren bebeğini kayıp mı edecek?

İşte Zalim İstanbul 22. bölüm 1. fragmanı…..

https://youtu.be/nISiBVWwi2g

ZALİM İSTANBUL 21. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şeniz, şirketin avukatıyla iş birliği yapıp Nedim ile Agah’ı bir birine düşürmeyi planlıyor. İş birlikçisi avukatla birlikte bunu yaptıranın Ceren olduğunu işaret ediyor. Agah, Ceren’in tek istediğinin para olduğunu bildiği için o boş çeke istediği kadar para yazmasını ve daha sonra gitmesini istiyor. Ceren, istediği rakamı yazıp daha sonra karnındaki bebeğin babasının Cenk olduğunu söylemeyi planlıyor. Ancak, Şeniz, bunu son anda öğreniyor ve Seher’in yanına gidip, kızının karnındaki bebeği parayla satmak üzere olduğunu söylüyor.

Ceren,Agah’tan istediği paraları alacakken annesiyle Şeniz’in engellemesiyle eli boşa çıkıyor. Öte yandan Nedim, şirkete başlayacağını söylüyor. Cenk, Nedim’e hiç bir eğitiminin olmadığını kendisinin yurt dışında işletme okuyup mastır yaptığını söylüyor. Agah’ta yeğenine onun bir eğitiminin olmadığını şirketin tüm odalarının onun olduğunu söylüyor. Amcasının kendisine oğlum diye teselli etmeye çalıştığı anda Nedim, Agah’a onun oğlu olmadığını söyleyip amcasını tersliyor.

Damla, Nedim’i alışverişe götürüyor. Civan, artık Nedim’in özel şoförüdür. Onlarla birlikte Cemre’de alışverişe gidiyor. Damla, Cemre’den Nedim’e yardım etmesini istiyor. O anların videosu internete düşüyor. Şeniz, magazincilere haber verip olayın büyümesini sağlıyor. Öte yandan Ceren’in vitaminin kutusunu boşaltıp içine ilaç dolduruyor ve onları balayına gönderiyor. Cemre ile Cenk, balayına birlikte gideceklerini zannederken son anda, Ceren ile Nedim’in de kendileriyle birlikte geleceğini görünce şok oluyorlar.

Zalim İstanbul 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Şirketin Başına Geçmek İsteyince Ortalık Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler