Ana SayfaDizilerVuslat 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevdikleriyle Sınanma Sırası Kerem'de!

İlgili Postlar

Vuslat 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sevdikleriyle Sınanma Sırası Kerem’de!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 31. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Salih, ortalarda yoktur, Herkes onun nerede olduğunu merak etmeye başlar. Feride, taşındıkları yeni evlerinde annesinin odasına yerleşir ve ondan kalan eşyaları gözyaşları içinde odasına taşır. Ancak Hasibe, Feride yokken o eşyaları kapının önüne atar. Nehir, Fırat’tan önemli bir bilgi öğrenir. Tahsin, Aziz’i saf dışarı bırakıp onun yerine geçer. Kerem, dedesinin annesine bir şey yapmasından korkup onu Zehra’ya götürür. Dizinin yeni bölüm fragmanı geldi. Sevdikleriyle sınanma sırası Kerem’de…

Pazartesi Dizileri 2019

Sevdikleriyle Sınanma Sırası Kerem’de!

Vuslat 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Salih, Aziz’in gözleri önünde kerametin onda olmadığını söyleyip oyunu yakıyor. Bülent,. Anita’yı bulup karşısına çıkıyor.  Dedesinin ne kadar tehlikeli biri olduğunu bir kez daha öğrenen, Kerem, anneannesinin başına bir şey gelmesinden korkuyor. Nedir, Fırat’tan öğrendiği bilgiyle onu avucunun içine alıyor. Tahsin ise Feride’ye, onun seçilip Azize gönderildiğini söylüyor. Artık etrafında dönen oyunlardan bunalan Feride, huzuru Aziz’in kollarında buluyor. Ondan kendisini bırakmamasını istiyor.

İşte Vuslat 32. bölüm 1. fragmanı….

VUSLAT 31. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, yeni eve taşınıyor. Zorda olsa Hasibe de ikna oluyor taşınmaya. Faik, Feride’ye çatı katında annesine ait eşyalar olduğunu, o eşyaların başına bir şey gelmeden onları almasını istiyor. Feride, annesine ait ne varsa odasına taşıyor. Onun kendi elleriyle diktiği gelinliği üzerine denerken Aziz, onu dışarıdan izliyor. Tahsin, Aziz’in saf dışı bırakıp onun yerine şirketin başına geçiyor ve izinli olan Feride’yi çağırıyor.

Feride’yi kapıdan girerken gören Tahsin, onun annesine ne kadar benzediğini bir kere daha fark ediyor. Ona, Aziz’in beğendiği tasarımların hiçbirini beğenmediğini söylüyor. O sırada Aziz, gelip Feride’yi alıp şirketten götürüyor. Necmi ile görüştüğünü söyleyen Aziz, bundan sonraki görevi Kerem’in yapması gerektiğini ama onun buna yanaşmadığını söylüyor. Feride, eve döndüğünde, annesinin eşyalarını kapının önünde buluyor.

Gözyaşları içinde onları almaya çalışan adamlara para verip eşyaları geri alıyor. O sırada Salih, geliyor ve Feride’ye yardım ediyor. Ona Aziz’le görüşmesi gerektiğini söylüyor. Aziz, Salih’in dükkanına gittiğinde o, elindeki oyunu göstererek kerametin onda olmadığını söyleyip ateşe atıyor.

Vuslat 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz İle Feride Arasındaki Engeller Kalkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler