Ana SayfaDizilerVuslat 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz İle Feride Arasındaki Engeller Kalkacak...

İlgili Postlar

Vuslat 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz İle Feride Arasındaki Engeller Kalkacak Mı?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Vuslat 31. yeni bölümüyle 2 Aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bülent, Kerem’le Aziz’e bir oyun daha oynar. Kerem, Aziz’i annesiyle tanıştırır. Ortadan kaybolan Salih, Tahsin’in karşısına çıkıp, yolcunun yola çıktığını, emanetin yerini bulacağını söyler. Daha sonra Salih, Feride’ye Aziz’le görüşmek istediğini söyler. Aziz, Salih’le görüşmeye gittiğinde onun Satranc-ı Urefa tahtasını yaktığını görür. Dizinin yeni fragmanında, Aziz, uzaktan izlediği Feride ile arasındaki engeller kalkacak mı?

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz İle Feride Arasındaki Engeller Kalkacak Mı?

Vuslat 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bülent’le Tahsin, Salih üzerinden oyunlarına devam ediyor. Gülten Kerem’e, annesinin evde güvende olamayacağını söylüyor. Aziz, Feride’yi uzaktan seyredip ona ilanı aşk ediyor.

İşte Vuslat 31. bölüm 2. fragmanı…

 

VUSLAT 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, ortadan kayboluyor ve Feride ile Altan onu aramaya koyulur. Salih’in de ortalarda olmamasına bir anlam veremezler. Tahsin, Sultan’la Kerem’i alıp şirkete götürür. Toplantı yapıp hesapları inceler. Bu arada Nehir, Tahsin’le yaptığı işbirliğinin sonucunda soruşturma geçirir ve tüm hesaplarına bloke konur. Aziz, geri dönüyor ve Feride onu Necmi’yle görüşmeye razı eder.

Taş plağı dinledikten sonra gizemli Çininin peşine düşer. Dedesinden kalan günlükten Çininin bulunduğu adresi öğrenip oraya gider. Yaşlı kadın Çiniyi annesinin sattığını ancak elinde sadece fotoğrafı olduğunu söyler. Aziz, fotoğrafın arkasındaki nottan Çiniyi dedesinin aldığını öğrenir. Yolda yaşlı bir adamla tanışıyor ve ona yardım etmek için onu arabasına alır. Torunun yanına gideceğini söyleyen adam onu ıssız bir yere götürür ve Aziz’in kafasına silah dayayıp Çininin fotoğrafını ondan geri alır.

Faik, eski eve dönmeye karar verir. Hasibe karşı çıksa da Fırat annesini ikna eder. Feride, Hasibe’nin dolabından Nehir’den aldığı paraları bulur. Zor durumda kalan Nehir, Tahsin’in karşısına çıkıp onun yüzünden başının belaya girdiğini söyler. Ama Tahsin, gülerek onun Aziz’i elde edebilmek için bunları yaptığını ve onun Feride’yi sevdiğini kabullenmesini söyler.

Nehir, o sinirle Feride’nin kapısına dayanır. Başına ne geldiyse onun yüzünden geldiğini söyleyip hakaret eder. Sonra Hasibe’ye dönüp kendisinden aldığı paraları ne yaptığını sorar. Ama Hasibe aldığı paraları inkar eder. Nehir Feride’ye o paraları Feride’den kurtulmak için verdiğini itiraf eder.

 Vuslat 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Salih İle Aziz İçin Yüzleşme Vakti Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler