Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ada'nın Gerçek Babası Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ada’nın Gerçek Babası Ortaya Çıkıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizilerinden Aşk Ağlatır 13. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nalan, intihar edecekken Mert onu kurtarıp eve götürüyor. Rüzgar, evlenme teklifini kabul etmeyen Ada’yı kaçırıyor. Yusuf ile Cevdet onu aramaya çıkıyor. Ada’nın gerçek babası ortaya çıkıyor. Cevdet, gerçek isminin Hünkar Balaban olduğunu ve kendisinin Ada doğmadan önce öldürülen babası olduğunu söylüyor. Ada’nın yeri bulunuyor ancak Rüzgar’la Yusuf birbirlerine silah çekiyor.

Pazar Dizileri 2019

Ada’nın Gerçek Babası Ortaya Çıkıyor!

Aşk Ağlatır 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tüm foyası ortaya çıkan Nalan, köprüye gidip oradan aşağıya kendisini atmayı düşünüyor. Mert onu bulup ve eve getiriyor. Bu durum Nihal hanımın hoşuna gitmiyor ama Mert, çocuğu doğana kadar Nalan’ın evde kalmasına müsaade ediyor. Yusuf’la Cevdet, her yerde Ada’yı arıyorlar ama bulamıyorlar. Rüzgar, Ada tarafından reddedilmeyi hazmedemiyor ve onu zorla kaçırıp bir dağ evine götürüyor.

AŞK AĞLATIR 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sumru, her şeyi baştan beri bilip susan Çiçek’le Fırat’ı affetmiyor ve onları evden kovuyor. Nalan, Mert’in evine yerleşiyor. Nihal, bu durumdan çok rahatsız oluyor ancak Mert’in aklına babasının vaziyeti geliyor. İlk erkek torunun şirketin başına geçeceğini vasiyet ettiği için çocuk doğana kadar Nalan’a katlanmaya karar veriyor. Ada’nın kaybolmasıyla Cevdet, Nihal’in karşısına çıkıp ya Ada’nın o eve geleceğini yada kendisinin geleceğini söyleyip ona gözdağı veriyor.

Cevdet, Yusuf’a kendisinin Cevdet Yalçın olmadığını söylüyor. Ada doğmadan öldürülen babası Hünkar Balaban olduğunu söylüyor. Yusuf, bu duruma hem çok seviniyor. Hem de çok şaşırıyor. O sırada bir çok lüks araba geliyor ve Yusuf’la Hünkar arabalarla Ada’nın kaçırıldığı yeri buluyor. İkili oraya vardıklarında Rüzgar, Ada’yı onlara vermek istemiyor. Yusuf Rüzgar’a silah çekip ondan Ada’yı serbest bırakmasını istiyor. Rüzgar’da ona silah çektiği dakikalarda silahlar patlıyor.

Rüzgar’la Yusuf’tan biri vurulacak mı? Ada, babasının yaşadığını öğrendikten sonra ne yapacak? Nasıl bir hayatı olacak? Nihal hanımın sürdüğü sahte saltanat sona erecek mi?

Aşk Ağlatır 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cevdet Düğümü Çözülüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler