Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey'den Şule'ye Karşı...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey’den Şule’ye Karşı Hamle Geliyor!

Show Tv ekranlarının cumartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Gökçe, annesinin babasından boşanmaktan vazgeçtiğini söylemek için Yıldız’ın yanına gidiyor. Ancak, Kuzey onun konuşmasına engel oluyor. Kuzey, Yıldız’ın evinin karşısına taşınıyor. Hastalanan Kuzey’e Yıldız çorba yapıp götürüyor. Poyraz, tüm mahalleliden ve ailesinden bulaşıcı hastalık kaptığı için dayak diyor. Şule, Yıldız’ın evine gidip onu aşağılıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Kuzey’den Şule’ye karşı hamle geliyor ve onun sevgilisinin peşine düşüyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey’den Şule’ye Karşı Hamle Geliyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şule’nin kendisini aşağılamasından sonra Yıldız, Kuzey’le evinin arasına çit çekiyor. Kuzey, Yıldız’dan vazgeçmiyor. Sefer, karısına yüzük alıp süpriz yapmak istiyor. Yüzüğü balığın içine koyuyor ancak balığı babası yiyor. Cihan, gelinlikler içinde Pembe’yi görünce düşüp bayılıyor. Sefer’le Kuzey, Şule’nin sevgilisini bulmak için doktor kılığına giriyorlar. Bakalım ikilinin bu operasyonu başarılı olabilecek mi?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 13. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 12. BÖLÜM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuzey, hastalanıyor. Yıldız önce ona inanmıyor ama ateşler içinde yandığını görünce ona çorba yapıyor. Nahide, onu yakalayınca da kendisine yaptığını söylüyor. Yıldız, Nahide’nin ısrarıyla çorbayı Kuzey’e götürüyor. Feride ile Mine, valizlerini alıp babalarının yanına dönüyorlar. Babalarının ateşler içinde yandığını görünce onu Yıldız’la birlikte soğuk havuzun içine atıyorlar.

Kızlar, daha sonra babalarını hastaneye götürüyor. Poyraz, annesi babası ve tüm mahalleliden dayak diyor. Kamer ise Poyraz’ın hastalığının Akdeniz anemisi olduğunu zannettiği için neden herkesin onu dövdüğüne anlam veremiyor. Poyraz, ablasının yanına gidiyor. Bu sefer dayısından da dayak yiyor. Kuzey’e sığınan Poyraz, ondan da dayak yiyeceği sırada Kamer, ona engel oluyor.

Şule, Yıldız’ın evine elinde kağıtla geliyor. Ona yirmi gün sonra boşanacağını 20 yıl beklediğini 20 gün daha beklemenin zor olmayacağını onu aşağılayarak söylüyor. Şule’nin konuşmalarına sinirlenen Yıldız, onun elindeki dilekçeyi alıp yırtıyor. Kuzey’i de Şule’yi de evden kovuyor. Kuzey, Yıldız’a neden o kağıdı yırttığını onun amacının da bu olduğunu söylüyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey İle Yıldız’a Şule’den Gözdağı Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler