Ana SayfaDizilerAfili Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceyda İle Yelda'nın Yeni Planı...

İlgili Postlar

Afili Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceyda İle Yelda’nın Yeni Planı Tutmuyor!

Kanal D’nin romantik komedi dizisi Afili Aşk 25. yeni bölümüyle 4 aralık çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe ile Kerem, bundan sonra hiç şeyi bir birlerinden bir şey gizlemeleri konusunda anlaşıyor. Kerem’e süprizi olduğunu söyleyen Ayşe, ona yapacağı süprizin onun hayatta en çok istediği şey olduğunun ip ucunu veriyor. Kerem, yatak odalarına gidince kanepenin odada olmadığını görünce aklına başka şeyler geliyor. Dizinin yeni fragmanında, Kerem, annesinin yeni planını öğrenip Ayşe’ye haber veriyor. Ayşe’nin konuya dahil olmasıyla, Ceyda ile Yelda’nın yeni planları tutmuyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ceyda İle Yelda’nın Yeni Planı Tutmuyor!

Afili Aşk 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yelda, Ceyda’yı arayıp soğuk savaşın başladığını söylüyor. Gidecekleri bir davette Kerem’le Ceyda’nın dans etmesini planlayan Yelda’nın planını oğlu öğrenir. Gonca’nın da Ceyda’yı hazırlanırken gördükten sonra Ayşe, en güzel kıyafetlerini giyip hazırlanır. Kerem’in davetti terk edeceği sırada Ayşe’yi görmesi tüm planları alt üst eder. Kerem, Ayşe’den gözünü alamaz.

İşte Afili Aşk 25. bölüm 2. fragmanı ….

https://youtu.be/s5DOQexOVUI

AFİLİ AŞK 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Yelda, Ceyda’yı çağırıp Kerem’le Ayşe’yi ayırmak için yeni bir fikri olduğunu söyler. Ona Kerem’le Ayşe’nin sahte evlilik yapıp herkesi kandırdıklarını Melahat’e söyleyip olacakları seyretmeyi planler. Melahat, kızıyla Kerem’in sahte evliliğini öğrendikten sonra onları bir an olsun yalnız bırakmaz. İkili bir türlü yalnız kalamıyor ve gizli gizli buluşup mesajlaşmak zorunda kalır.

Kerem, Ayşe’yi görebilmek için her yolu dener. Kerem, mahallede çorba dağıtmaya devam eder. Rıza ile konuşurken Kerem, Ayşe’nin babasının yakın bir arkadaşının ihaneti sonucu her şeyini kaybettiğini ve bu yüzden kahrından öldüğünü öğrenir. Kerem, Muhsin ile Ayşe’nin babası ile geçmişte neler yaşandığını araştırmaya başlar. Kerem ile Ayşe, havuz başında romantik dakikalar yaşarken onların konuşmasını Melahat duyar.

Onların gerçekten aşık olduğuna inanan Melahat, onların yanında olacağını söyler. Melahat Kerem’e, gerçek düğün olana kadar kızına dokunmamasını söyler. Kerem, Ayşe’nin babasının çok borcu olduğunu, babasının da ondan alacağı olduğunu ve diğer borçlulardan önce davranıp kahveyi aldığını, kısa bir süre sonra da Ayşe’nin babasının öldüğünü öğrenir.

Afili Aşk 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe’nin Süprizi Kerem’i Heyecanlandırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler