Ana SayfaDizilerÇocuk 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bu Hikayenin En Masumu Kim?

İlgili Postlar

Çocuk 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bu Hikayenin En Masumu Kim?

Star Tv ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen dizilerinden Çocuk 12. yeni bölümüyle 3 aralık salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali Kemal Hasan’a, Efe’yi alınca ne yapacağını çocuğa okulda babasının ne iş yaptığı sorulduğunda ne söyleyeceğini, babasının hırsız mı olduğunu söyleyeceğini, onun okul masrafı için kaç araba çalıp parçalayıp satacağını soruyor. Oğulları arasında kalan Asiye, tüm mal varlığında onunda hakkı olduğunu söyleyip, malının mülkünün üçte birini ona vereceğini söylüyor. Hasan ise maldan mülkten önce kendisine analık vermesi gerektiğini söylüyor. Dizinin yeni fragmanında; Ali Kemal, Hasan’ın kendisinden bir şey daha aldığında bu hikayenin en kötüsü kendisinin olacağını söylüyor. Bu hikayenin en masumu kim?

Salı Dizileri 2019

Bu Hikayenin En Masumu Kim?

Çocuk 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akça, Hasan’dan kendisini affetmesini, onun kendisine yaptığı onca şeyden sonra onu affettiğini söylüyor. Ama Hasan, onu dinlemeyip kolundan tutup kapıya atıyor. Ali Kemal annesine, Hasan’ın kendisinden bir şey daha alırsa bu hikayenin kötüsünün kendisi olacağını söylüyor. Akça, Hasan ve Efe ilk kez aynı yataksa uyuyor. Şule ise Asiye’ye hamile olduğunu söylüyor.

İşte Çocuk 12. bölüm 2. fragmanı….

 

ÇOCUK 11. SON BÖLÜM ÖZETİ! 

Asiye oğulları arasında bir uzlaşma yolu arar ancak başaramaz. Ferhat’la Kadir, Hasan’ın vurulduğunu öğrendikten sonra Ali Kemal ile Murat’a öfkeleri daha da artar. Hasan, Zeynep’i kendi himayesine alıp koruması Akça’yı çileden çıkarır. Efe’nin doğum günü partisine Hasan’da davet edilir. Hasan, oğlunun ilk doğum gününü kutlayacağı için heyecanla hediyelerini alıp köşke gider. Ancak, Ali Kemal son anda partinin yerini değiştirir.

Akça ile Asiye, partinin yerinin değişmesinden Hasan’ın haberi olduğunu düşünür ancak Ali Kemal’ın Hasan’a oyun oynadığını öğrendikten sonra ikisi de kahrolur. Oyuna geldiğini anlayan Hasan, Zeynep’in yardımıyla mekanı bulur. Öfkesine yenik düşen Hasan yüzünden Efe’nin doğum günü mahvolur. Öte yandan Ferhat’la Kadir, Murat’ı kaçırır. Onu alıp Yavuz’un mezarının başına götürürler. Murat’ın yerini bulan Hasan, kardeşlerine Murat’a bir şey yapmamalarını söyler. O sırada polis arabası gelir.

Çocuk 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hasan Asiye’nin Parasını Ret Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler