Ana SayfaDizilerHercai 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Reyyan Yine Azize'nin Tuzağına Düşüyor!

İlgili Postlar

Hercai 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Reyyan Yine Azize’nin Tuzağına Düşüyor!

Cuma günlerinin vazgeçilmeyen dizilerinden Hercai, merakla beklenen 23. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Reyyan’ı Miran’dan uzak tutmak için ailesi onu yakın akrabalarının yanına gönderiyor. Yaren’in baştan beri Aslanbeylerin niyetlerini bilip sustuğu ortaya çıkıyor. Zehra, Hazar’ın kendisini merdivenlerden iteni hatırlamadığını kendisinin zoruyla Miran ismini söylediğini duyunca mektubu ona vermekten vazgeçiyor. Azize, Dilşah’ın yazdığı başka mektupları de elinde saklayıp, onları Miran’a Hazar’ı öldürdükten sonra vermeyi planlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Reyyan yine Azize’nin tuzağına düşüyor.

Cuma Dizileri 2019

Reyyan Yine Azize’nin Tuzağına Düşüyor!

Hercai 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Elif, Azat’la buluşup konuşursa herkesin kendisinden nefret edeceğini söylüyor. Azat, herkesin ondan nefret edeceği ne yapmış olacağını sorduğunda Hazar beyi, merdivenlerden kendisinin ittiğini itiraf ediyor. Elif, Hazar beyi merdivenlerden kendisinin ittiğini itiraf etmek için Şadoğlu konağına gidiyor. Reyyan’a bir mektup geliyor. Mektupta, Miran’ın annesiyle ilgili gerçeği öğrenmek için onun köyüne gitmesi yazar. Bunu okuyan Reyyan ortadan kaybolur. Miran ise Reyyan’ın ortadan kaybolmasıyla deliye döner.

İşte Hercai 24. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1200524397574021120

HERCAİ 23. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zehra, cebindeki mektupla Hazar’ın yanına geliyor. O, kayıp ettiği mektupla ilgili sorular soruyor. Hazar’ın o mektupta yazanları hatırlasa Dilşah’tan olan oğlunun Miran olduğunu bilse duramayacağını anlıyor. Hazar, aslında kendisini merdivenlerden iten kişinin kim olduğunu bile hatırlamıyor. O anda Zehra’nın söylemesiyle Miran ismini veriyor. Reyyan, olayların durulması için akrabalarının yanına gönderiliyor.

Reyyan, Miran’ı arayıp yanına çağırıyor ve babasının masum olduğunu ispatlamak için onun kendisine taktığı yüzüğü kimin yaptığını araştırıyor. O yüzüğü yapanı buluyor. Miran’da Hazar’a yazılan mektubun peşine düşüyor. Babaannesiyle karşı karşıya gelen Miran’a Sultan, annesinin bu evde gördüğü işkenceleri anlatmaya kalkıyor. Azize, Sultan’ı ölümle tehdit edip susturuyor.

Aslında Azize, Dilşah’ın Hazar’a, onunda Dilşah’a yazdığı tüm mektupları saklıyor. Onları eline alıp Dilşah’ın yazdığı başka bir mektup yazıp kime verdiğini düşünüyor. Kesinlikle Esma’dan şüphelenmiyor. O sakladığı mektupları Miran’a Hazar’ı öldürdükten sonra vermeyi planlıyor.

Hercai 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran İle Reyyan Birbirinden Kopamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler